Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız. Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 10:30'a kadar boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir. Bu saat sonrasında Ay, Akrep burcuna geçiyor. Kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. İşinizden memnun olmayabilirsiniz. Yenifırsatları araştırmakla vakit geçirebilirsiniz. Günün genelinde çevrenizdeki insanlara karşı sert bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Agresif olmanız, bazen ani verdiğiniz tepkilerde kırıcı olmanıza sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

27 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Üzerindeki ağırlıklardan kurtuluyorsun!Uykunu tam olarak almadan uyandığın için sabah saatleri seni biraz zorlayabilir. Evde yapılacaklar, uzun sürecek kahvaltı derken üzerindeki ağırlıktan kurtulacaksın. Gün içerisinde öncesinde sözleştiğin arkadaşınla buluşabilirsin. Birlikte hem alışveriş yapacak hem de çok eğleneceksiniz. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, eski sevgilinde tesadüfen karşılaşman, ona yeniden bir şeyler hissetmene neden olabilir. Hemen duygularına göre hareket etmemeni tavsiye ederim. Akşam saatlerini ailenle birlikte geçireceksin. Aniden çıkıp gelen misafirler söz konusu. Kalabalık seni biraz bunaltacak. Esprileri bile kişisel algılaman, eleştirilerin hedefi olmana sebep olabilir. Ay?ın konumu, toleransını yüksek tutmanda fayda olacağını işaret ediyor.

27 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde aktif bir rol oynayacağınız ve insanları organize etmeniz gereken bir gün olabilir. Bazı olayların rutininde gitmemesi sizi sinirlendirmemelidir.

27 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, sorumluluklar artmakta. Kendinizi ortaya koyabileceğiniz imkanlar da bulabileceksiniz.

27 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. İnanç ve felsefe dünyanızı daha fazla paylaşabilirsiniz. Özellikle yabancı ülkelere seyahatler gündeme gelebilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi anlamakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bir süre daha karışıklıklarınız devam edecek. Yıllar yıllar sonra bu dönemlerinize baktığınızda neler yaptığınızı hatırlamayabilirsiniz. Oldukça yoğunsunuz. Gelecekte insanlar ve canlılar hayrına yaptıklarınız hatırlanacaktır. Maddi anlamda oldukça iyi bir hafta sonu geçiriyorsunuz.

27 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyon işleri gün boyu sizi meşgul edebilir. Sosyal çevrede aktif olurken günlük programları yapmak ve insanları idare etmek durumunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızın ihtiyaçları doğrultusunda ani değişiklikler olabilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati ev hayatınızda duygusal krizler yaşamanıza neden olur. Aile fertlerinin birbirleriyle anlaşamamaları sizi boşuna üzmesin. Herkes kendi tercih ettiği yaşamı sürdürmek zorundadır. Siz zorla yaşam döngüsünü değiştirme gücüne sahip değilsiniz. Dolayısıyla özgürleşme temasına bağlı kalarak hayatın tadını çıkartın.

27 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

27 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 49" R
Ay
Başak
09° 16' 42"
Merkür
Koç
17° 32' 32"
Venüs
Koç
17° 32' 35"
Mars
Balık
21° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 06"
Satürn
Balık
15° 33' 10"
Uranüs
Boğa
21° 44' 07"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 51"
Lilith
Başak
22° 07' 37"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>