Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor. Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük çoğunluğunda kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Bugün yöneticinizle konuşmak için güzel bir gün. Memnun olmadığınızı ya da beklentilerinizi karşılamadığını düşündüğünüz şeyleri söylediğinizde pozitif neticeler alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle insanların takdirini kazanabilirsiniz. Eğer daha öncebaşvurusu yaptıysanız bugün hayaliniz olan oiçin sürpriz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız bugün daha iyi, kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

28 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kararlı ve sabırlı davranmaya çalışıyorsun!Her ne kadar güne enerjik başlamış olsan da üzerindeki anlamsız gerginliğe anlam veremeyeceksin. Ne deseler alınganlık göstermen güne damgasını vuracak gibi. Eğer ortak bir projede çalışıyorsan sivri çıkışlar yapmamanı ve verimli çalışmaya odaklanmalısın. Kararlı ve sabırlı olursan zorlanmadan her şeyi halledeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı arkadaşlarınızın tavırları üzerine kafa yorabilirsiniz. Samimiyet ve dürüstlükten uzak arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Akşamüzeri ailenle vakit geçireceksin. Oldukça keyifli bir akşam olacak. Fakat kardeşinle şakalaşırken, esprinin dozunu ayarlaman gerekecek. Hiç yere aranızda büyük bir tartışma çıkabilir.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde karşı taraftan alacağınız tekliflere biraz daha mesafeli davranmalısınız. Bugün belirleyeceğiniz sınırlar ilerleyen günlerde sizlerin çok işine yarayabilir.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle iletişiminizin rahat olduğu bir gündesiniz. Kendinizi iyi bir şekilde ifade gösterebileceksiniz. Başkalarından gelecek desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde derin paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yaratıcı eylemlerinizi sevdikleriniz adına da kullanmanın verdiği hafifliğe erişebileceksiniz.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

28 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yenilenme arzunuz yönsüzlükle çatışabilir. İhtiyaçları doğru tespit etmeden riskli alışveriş yapmamak faydalı olur. Konuşup üretim yapmayan sığ insanlardan uzak durmak faydalı olur. Sosyal çevrede yaşanan olaylara tedbirli yaklaşın.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı rahatça ifade edecek, anlayışlı ve rahat bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece hem ilişkilerinizi düzenleyecek hem de isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız. İlginç fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi sürekli olarak size farklı gelen şeyler üzerine yoğunlaştırıp kendi işlerinizi aksatabilirsiniz. En çok ilginizi çeken konular uzak ülkeler ve farklı kültürler olacaktır. Tüm programınızı değiştirip aniden yabancı ülkelere seyahate çıkmaya karar vermeniz mümkündür.

28 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 35" R
Ay
Akrep
15° 33' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 51"
Venüs
Koç
24° 22' 03"
Mars
Balık
25° 34' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 25"
Satürn
Balık
16° 05' 09"
Uranüs
Boğa
22° 02' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 07"
Lilith
Başak
22° 44' 26"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>