Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel bir gün geçirme planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bugün bazı konularda ondan yardım görebilir ve varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

İşinizle ilgili sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için fikirleriniz var. Bu fikirleri harekete geçirmek için bazı kimselerden destek ve haber bekliyorsunuz. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme, bugün olabilir.

Bugün bazı harcamalarınız olabilir. Bu harcamalar bütçenize ağır gelebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ayağınızı yorgana göre uzatmayı bir türü beceremediniz.

Güneşte fazla durmamaya dikkat edin. Aksi takdirde bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde şansınız açık, beklediğinizden daha güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sizin fikirlerinize ihtiyaç duyabilirler. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Bugün daha güzel bir gelişme var ki o da sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Merkür 05:51 itibariyle Güneş'in kalbinde olacak. Bugün tutacağınız dilekler ileride gerçekleşebilir. İşte, evde, okulda yoğun bile olsanız mutlak bir ara verin. Bu hayatta gerçekten ne istiyorsanız içinizden geçirin. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Düşüncelerini hayata geçirmek isteyeceksin!Kişiliğini ortaya koyacağın girişimler gündemini kapsayabilir. Zekânı yarıştırdığıngörüşmesinde, profesyonelliğinle karşı tarafa kendini hayran bırakabilirsin. Yapacağın bazı yazışmalar, fikrini destekleyen cevaplar ile geri dönüş yapılması, böbürlenmene neden olabilir. Eğer aklında başka bir ülkede ya da şehirde yaşamak var ise, düşüncelerini eyleme çevirmek isteyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan, gün içerisinde arkadaşından gelecek daveti kaçırma derim. Kalbini yeniden aşkla dolduracak kişiyle tanışabilirsin. Çocukların varsa, onları kişisel ve sanatsal yanlarını destekleyecek kurslara yazdırabilirsin. Kendine dair değişimlerin devam edecek. Saçlarını kestirdikten sonra rahatladığını fark edeceksin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin burcunuzda gerçekleşen Güneş-Merkür kavuşumu bugün soru işaretlerinizle kendinizi yormamanız gerektiğini ifade ediyor ve vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını almanıza çok az kaldığını hatırlatıyor.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerinizi kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Meslek grubundan arkadaşlarınla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler var.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öz güveniniz yüksek ancak bunu tamamlayabilmek için daha hareketli bir yaşamı benimsemelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde hedefler, planlar, görev ve sorumluluklar etkili olabilir. Ancak akşam saatlerinden itibaren arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati sayesinde, özgürlük teması gündeme oturacak. Gruplar, topluluklar ve arkadaşlarınızla önemli organizasyonlarda vaktinizi geçirebilirsiniz. Toplumu bilinçlendirecek etkinliklere katılabilirsiniz. Hakkı savunulması gereken grupların sözcülüğüne soyunabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 10" R
Ay
Başak
11° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 27' 51"
Venüs
Koç
17° 44' 25"
Mars
Balık
21° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 07"
Uranüs
Boğa
21° 44' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 24"
Lilith
Başak
22° 08' 40"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>