Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızla sevgilinizin arasındaki negatif elektriklenme, sizi iki arada bir derede bırakıyor. Bu ilişkiye, herhangi iki insanın ilişkisi gibi bakamasanız da daha az etkilenmeyi becerebilirsiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye endeksli.

Hoşlanmadığınız birinin, bir yakınınızla onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Büyük kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne pozitif uyanarak başlıyorsunuz. Bugün kendinize güveniniz tam, istediklerinizi elde edebilecek güçtesiniz. Başkalarına değil tamamen kendinize zaman ayıracağınız bir gündesiniz. Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. Sizi ilgilendiren her konuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Saat 01:29 olduğunda Venüs gezegeni, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 1 Mart'a kadar sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni bir tedavi veya ilaç kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu yenilik sizi daha iyi hissettirebilir, şifa bulabilirsiniz. Hastalığınızla ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Psikolojik olarak da rahatlıyorsunuz. Olumsuza odaklanıp enerjinizi düşürmek yerine tam tersi artık pozitif düşünmeye başlıyorsunuz. Geçmişteki gönül ilişkinizle ilgili gelişme yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu düşünen kişilerden etkileniyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştiriyor ve senin burcunda bugün akşam saatlerinde bir Yeniay gerçekleşiyor. Eğer çalışan bir Kova burcuysanyerin ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hiç beklemediğin bir pozisyona geçiş yapman gerekebilir. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, güzel fırsatlar yakalayabilirsin. Her şeyin kendi istediğin doğrultuda olmasını beklemen çok yanlış. Enerjini senin için gereksiz olan kişilere harcamamanda fayda var. Biterse bitsin dediğin arkadaşlığını bir kenara atman, günün sonunda sana ne kadar zarar verebileceğini düşünerek hareket etmelisin. Sevdiğin kişinin bu yüzden arada kalması, ona da haksızlık edebileceğini işaret ediyor. Akşam saatlerde yakın arkadaşınla bir araya gelerek dertleşebilirsin. Arkadaşının hayata olumlu bakışı ondan etkilenmene neden olacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize zarar verdiğinizi hissettiğiniz konular varsa hemen önleminizi alın. Şu dönemler sizin için çok önemli. Geçen senelerdeki tüm tutulmalar burcunuz ve karşıt burcunuzda gerçekleşti. Hayat size gerçekten önemli kapılar açtı. Biliyorum; bunu çok sevimli bir şekilde yapmadı. Hala neden bazı şeylerin başınıza geldiğini bile sorguluyor olabilirsiniz. Ama her ne olduysa bitti ve hayranız için oldu.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili beklentiye girebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilemek isteyebilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde aniden tepki vermemeye özen göstermelisiniz. İlerleyen zamanlarda ise kişisel isteklerinizde abartıya kaçabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Entelektüel karakteriniz bugünlerde eyleme geçmenize ve herkese dair güzel anılar biriktirmenize vesile olacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürleşme ve koşulların dışına çıkma arzunuz yüksek. Bilinçaltında açığa çıkan duygu ve düşüncelerin dönüşmesi için niyet ve çabanız olması önemli. Gün boyu tedirgin ve yorgun hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk arzularınız giderek yükseliyor. Büyük istekler içine girebilir, heyecanlı ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için daha fazla gayret göstermeli, ani tepkilerden kaçınmalısınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vereceğiniz en isabetli kararlar, işlerinizi gizlice halletmek ve projelerinize son halini vermeden kimseye bir şey söylememektir. Yürütmekte olduğunuz işlerle ilgili kişilerle görüşebilir, kapalı kapılar ardında çeşitli değişiklikler veya ihtiyaçlar hakkında konuşabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 26" R
Ay
Yay
12° 01' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
26° 57' 40"
Mars
Balık
27° 11' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 40"
Satürn
Balık
16° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 48' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 21"
Lilith
Başak
22° 58' 27"
True Node
Koç
15° 30' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>