Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sağlıklı Yaşamak Sana İyi Geliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Muhtemelen son birkaç gün içinde,yerinde ya da şans eseri olarak çok ilginç insanlarla tanıştınız. Bu temaslar, sizin bile hayal bile edemediğiniz yeni sözleşmelere veya anlaşmalara yol açabileceğinden, sizin için çok faydalı olabilir! Bu eğilimin devam etmesini bekleyebilirsiniz. Bugün network oluşturmak için de harika bir gün. Bu nedenle, katılabileceğiniz herhangi bir sosyal toplantıda cazibenizi ön planda tutun.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Destek arayan biri senin varlığını arayabilir. Günün enerjisi sadakat ve bağlılığı ön plana çıkarıyor olacak. İnsanlar seni konuşulası buluyor olacak ve sen de sorunlarına çözümler getiriyor olacaksın. Bu rolü kendine yakıştıracaksın da. Bırak sorun çözme yeteneğin parlasın.Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde geleceğe dair idealleriniz ve planlarınızı uygulamaya koymak, geleceğe yönelik kararlar almakla ilgilenebilirsiniz. Evinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni üzen olaylara karşı mesafeni korumaya çalışıyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan geleceğini planlamakta daha cesur davranabilirsin. Sağlığına gösterdiğin önem artıyor. Kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmak istiyorsun. Arkadaş çevrendeki sorunlarda her ne kadar taraf olmak istemesen de objektifliğini kaybedebilirsin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Devlet dairelerinde işleriniz varsa bugünü onlara ayırabilirsiniz. Ödemeler, vergiler ve kazançlarınızla ilgili gündemleriniz için yapılandırma ve ödeme takvimleri düzenleyebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyin bu kadar kolay olmasına şaşırabilirsiniz. Tutumunuz yumuşak oldukça seveniniz ve çevreniz artmakta.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda sıkıcı olmayan yeni bir aşama başlıyor ve size bu aşama size yeni birfırsatı getirebilir. Önünüze çıkan fırsatları doğru bir şekilde değerlendirdiğinizden emin olmalısınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi çok güzel kanalize edebiliyorsunuz. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları çok iyi özümlemelisiniz. Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olun. 

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şeyi başarıyor fakat bir şekilde kendinizi eksik veya tamamlanmamış hissediyordunuz. Duygusal anlamda da kendinizi iyi hissedeceğiniz ve birtakım eksikliklerinizin tamamlandığı bir gün olacaktır. Akarken doldurmanız gerekiyor. Bu dönem çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Maddi anlamda güzel gelişmeler olacaktır.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz için güzel bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatacak aktivitelere yönelin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>