Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Konuşurken İki kere Düşünmelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızdaki insanlar size normalde olduğundan çok daha ciddi görünebilir. Bir günlüğüne de olsa onlardan uzaklaşmaya karar verebilir, saklanabilirsiniz. Mesela öğle saatinde bir filme gidebilirsiniz. Ama izlemek istediğiniz filmi bulamayacaksınız… Durumların ciddiyetinden kaçmaya çalışmayın, belki siz kaçmaya çalıştığınız insanlardan çok daha ciddi olabilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni insanlarla tanışmak, yeni ortamlara katılmak heves ve heyecanınızı yükseltebilir. Bazı arkadaşlıklar ve bazı ortamlardan kısa süreli çekilmek isteyebilirsiniz. Duyguları akıl ile yönetebilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta zorlanmayacağın bir gündesin. Fakat çalışan bir Kova burcuysanyerindeki iletişimine dikkat etmelisin. Senden yaşça büyük kişilerin nasihatlerini duymazdan gelmek bazı sorunların baş göstermesine neden olabilir. Hatanın neresinden dönülse kar olduğunu biliyorsun.

2 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla iletişim halinde olabilirsiniz. Size ihtiyaç duydukları konularla ilgili bir planlama yaparak elinizden gelen desteği sağlamak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde bugün güzel gelişmeler sizleri bekliyor.

2 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olayları daha iyi algılayabileceksiniz. Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tartışma yaşamamaya özen göstermelisiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlgilendiğiniz konularda acele karar vermeyin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

2 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kendinizi doğru ifade etmeniz katı bazı konuların kilidini açabilir. Bazı kalıp düşüncelerinizi esnetmeniz gereken durumlar olabilir.

2 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmanız gereken doğru şeyi yapın ve sizi bu yoldan çıkarak hiçbir şeye kulak asmayın. Her adımda herkesin yanınızda olacağından emin olabilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel olaylara daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Gelen tekliflere  daha  temkinli yaklaşmanızda fayda var.

2 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlerin yanında, kalabalık toplantılara da katılabilir ve önemli bir maddi konu üzerinde tartışabilirsiniz. Maddi olarak ortaklık kurduğunuz bir kişi veya maddi açıdan bağımlı olduğunuz bir insan ile mevcut durum hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu günlerin üstesinden eşiniz ile birlikte güçlü bir şekilde geliyorsunuz. Bugünyerinizde kendinizi azimli ve ilham verici hissedeceksiniz. Sağlıklı atıştırmalıklar yemeyi tercih edin ve egzersiz yapmaya başlayın.

2 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Bugün hayırlı bir adım atabilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapın. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın

2 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 17" R
Ay
Akrep
08° 07' 43" R
Merkür
Koç
16° 02' 40"
Venüs
Koç
23° 37' 22"
Mars
Balık
25° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 00' 30"
Neptün
Balık
28° 43' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 01"
Lilith
Başak
22° 40' 25"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>