Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hatalarından Erken Dönüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 40%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

1 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün erken saatlerinde enerjinizin düştüğünü hissedebilir, olaylar karşısında daha hızlı gerilebilirsiniz. Öğleden sonra ise daha uyumlu enerjiler çalışmaya başlıyor. Şans ve fırsatlar önünüze gelebilir. İsteklerinize ulaşabilirsiniz.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik açıdan düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Akrabalık ilişkilerinde sende tavsiye isteyenleri istemeden yanlış yönlendiriyorsun. Hatanın erken farkına varmam içini rahatlatıyor. Kariyer hayatın için planladıklarında öncü olmak istiyorsun. Çalışan bir Kova burcuysanyerinde yersiz tartışmalardan uzak durabilirsin.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınıza duygularınızın yön verebileceği bir gün içerisindesiniz. Hızlı karar değişikliği yapmadan önce ileride size ne gibi katkıları olacağını iyi hesaplamalısınız. Yaşamın gerçek nedenlerini yakalayacağınız bir gündesiniz.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden çalışmak hiç gelmeyebilir. Partnerinizin beğenmediğiniz yönlerini söylerken kırıcı olmayan bir tutum izlemenizde fayda var.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda son derece romantik bir gün geçirebilir, partnerinizle kısa gezilere, tatillere katılabilir, ilişkinizi mutlulukla geliştirebilirsiniz. Bekar olanlar için olumlu haberler alabileceğiniz, tekliflere açık bir gündesiniz. Gün boyunca yakın çevre, kısa seyahatler ve iletişim alanlarından şanslarınız olacak.18.00 sonrasında sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

1 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyler planlamanıza yardım etmeniz istenirse şaşırmayın. Organizasyon becerileriniz her zamankinden daha büyük ve parlak. İnsanlar da bunu fark ediyor.  

1 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için; bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bilmediğiniz bir özelliğini öğreneceksiniz ve çok şaşıracaksınız. İş hayatınızın yorucu temposundan çok sıkıldınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Daraldığınız zamanlar olduğunda derin bir nefes alın.

1 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüzyolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

1 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>