Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geleceğin Parlıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilir, işinizi iyileştirmekle ilgilenebilir, finansal anlamda ilerleme kaydedebilirsiniz. Olayları somut tarafıyla değerlendirme zamanı.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 İkili ilişkilerinde açık sözlü ve net tavrın artıyor. İstek ve beklentilerini cüretkâr biçimde ifade edebiliyorsun. Evli bir Kova burcuysan farklı bir dönem sizi bekliyor olabilir. Kariyerin ile ilgili attığın adımlarda gökyüzünün desteğini bulacaksın. Geleceğini şekillendirirken aldığın realist kararlar meyvesini verecek.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda küçük çaplı tartışmalarla güne başlayabilirsiniz. Ekip arkadaşlarınız ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizler bulunduğunuz ortamı sahiplenirken herkesten aynı duyguyu beslemesini bekleyemezsiniz.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Kendi özel hayatınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Doğru organizasyonlarla bu durumu sakince çözebilirsiniz. Bazı konularda çevrenizdeki insanlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mağdur olduğunuz konuları içinize atmaya meyil edeceğiniz bugünlerde en çok zararı kendinize verebileceğinizi unutmayın.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43’de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars’ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars’ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn’ün Venüs ve Merkür’e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşündüğünüzden daha çekicisiniz ve biri bunu bugün anlamanıza yardımcı olacak. Biri sana güzel olduğunuzu söylediğinde mutlu ve nazik olun. Onlara inanmalısınız. Sonuçta neden yalan söylesinler? 

27 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. 

27 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin kalbini söylediğiniz sözlerle kırmaktan kaçının. Çevrenizdeki insanlardan biri duygularınızla oynamaya çalışıyor, dikkatli olun. İş yerinde karşınıza bazı fırsatlar çıkabilir, bunları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

27 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde tartışmaktan ve kavga etmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumun oluşmasına izin vermeyin. Rahat davranmanızı engelleyen sorunları çözebilir ve bilmediğiniz konuları araştırmaya çalışabilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olması sebebiyle işinizde bocalama yaşayabilirsiniz. Bugün sezgilerinizden yardım alın. Yaratıcılıkla ilgili konulardaki potansiyelinizi kullanmaya çaba gösterin. Kazandığınız paranın geldiği gibi gitmesi, sizi yeni kazanç kapıları aramaya yöneltmeli.

27 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 02' 37"
Ay
Akrep
22° 54' 52"
Merkür
Koç
26° 24' 01"
Venüs
Balık
21° 27' 33"
Mars
Balık
04° 52' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 09"
Satürn
Balık
13° 17' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 22"
Neptün
Balık
27° 48' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 11"
Lilith
Başak
19° 46' 60"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>