Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mesain Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Çapkın bir ruh halinde olabilirsiniz. Çekici biriyle tanışmaktan zevk alabilirsiniz. Sevimli bir komşunuz varsa, gün içerisinde onunla sohbet etmek isteyebilirsiniz. Veya akşamları bazı arkadaşlarla dışarı çıkıyorsanız, grubunuza yakın olan tanımadığınız insanlarla konuşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Cazibeniz ve mizah anlayışınız, insanlar üzerine güçlü bir ilk izlenim bırakabilir.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Genel olarak yoğun bir hava hakim. Huzursuz ve değişim arzusunun yüksek olduğu bir ruh halindesiniz fakat herhangi bir ciddi girişimde bulunmaya da istekli değilsiniz. İç sesiniz, herhangi bir girişimde bulunmadan şikayet etmenin de faydasız olduğunu söylüyor. O zaman niçin bir şeylere hızlandırmıyorsunuz? Spiritüel bir danışmanla iletişim kurup aradığınız cevalara hemen ulaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

22 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde samimiyet, güven ve duygusal paylaşımlar öne çıkıyor. Yakınlık duyma, sevilme ve değer görme isteğiniz artabilir. Sevdiklerinizle bir araya gelebilir, evinizde sevdiklerinizi ağırlayabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırım yapmak için bir tür işaret bekliyor olabilirsin. Bir uzmana danışmak için bütün gün koşuşturma içerisinde olabilirsin. İkinci el alım satım işlerine yoğun bir mesai harcayabilirsin. Etrafında senden gelecek ilgiyi bekleyen insanlara karşı mesafe koyman, onların sitemkâr davranmasına zemin hazırlayabilir. Mide hassasiyetin gün içerisinde artabilir.

22 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişle ilgili konular bugün gündeminizde olabilir. Sabit düşüncelerinizi değiştirmekte zorlandıkça onların sizi geçmiş olaylara yeniden götürdüğünü fark edeceksiniz. Duygularınızı da ruhunuz gibi özgür bırakmalısınız.

22 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

22 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri bitirmek ve yeni başlangıçlara yönelmek için oldukça uygun bir durumdasınız. Hayatınıza bu sayede yeni gelişmeler alabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

22 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi şımartmak için biraz zaman ayırmalısınız çünkü zamanı geldi.Yoğuntemposundan sonra kendinizi şımartmak için biraz zaman ayırmalısınız. Bunu hak ettiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak.  Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkiniz günün ana konusu olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğacaktır. Duygusal konuları da, sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilir ve gerekiyorsa çözümler üretebilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte daha fazla vakit geçirebilmek istiyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Zihninizi bütün olumsuz düşüncelerden arındırmaya çalışın.

22 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak.

22 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>