Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerin Açılıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

Belki deyerinizde olmayı hak ettiğiniz konumda olmadığınızı fark etmişsinizdir. Bugün bu konuda bir şeyler yapma konusuna bel bağlamış olsaydınız, çok büyük bir gerilim olabilirdi. Yetkili, üretken bir insansınız ve insanlar sizi daha yeni farketmeye başladılar. Görünüşe göre hiçbir şey sizi durduramaz, ancak başarınızı kıskanabilecek kişilere çok dikkat edin. Hızlı bir plana ihtiyacınız var!

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Eğer bir şey sana anlamlı gelmiyorsa, onu sorgula. Güçlü, cesur ve güvenli ol. Diğerlerinin sahip olduğun yumuşaklık, hassaslık ve anaçlığından çıkar sağlamasına izin verme. Genel eğilim şu anda aldığından daha fazla vermek yönünde ve bu da seni tüketebilir. Bu döngüye bir son ver. Enerjini nasıl dağıttığının farkında ol. Kendin için bir şeyler yap.Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün merhametiniz devreye girebilir. Keyfiniz yerindeyken gevezelik edebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz konuşmanızla insanları canından bezdirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin istekli olduğundan, dinliyormuş gibi yapmadıklarından emin olun. Yönetim kademesindeki kişilerle çok fazla samimi olmamaya da dikkat edin. Hınzırca şakalarınızdan yahut saç kesimleri ya da ayakkabı markaları hakkındaki kişisel düşüncelerinizden hoşlanmayabilirler.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda önemli bir sayfa açılabilir. Yenilikler, yeni başlangıçlar içindesiniz. Fırsatlarınızı değerlendirme, önünüze açılan yeni sayfalara şans verme zamanı. Evinizle ilgili değişiklikler, yatırımlar gündeminizde olabilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bankalardan beklediğin haber varsa bugün telefonun çalabilir. Kurduğun işleri büyütmek için karşına fırsat çıkabilir. Uzun süreli bir birlikteliği olan bir Kova burcuysan, evlilik hazırlıklarına başlamak isteyebilirsin. Diş hassasiyetin giderek artarken ağız bakım sağlığına daha çok özen göstermeye karar veriyorsun.

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmiş ilişkileriniz aklınıza düşebilir, özlem duygunuz ağır basabilir. Kendinizden kaçmamalı, sevgi ve saygınızı teraziye koyarak durumu ve zamanı lehinize çevirebilirsiniz. Hayatınızda önemli bir karar aşamasındasınız.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde yeni farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık açısından bugünlerde tansiyonunuza dikkat etmenizde fayda var. Biraz gergin olsanız da çok kötü bir durum olmayacak.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki en önemli insanlardan biriyle sorun yaşayabilirsiniz. Sebepsiz yere canınızı sıkabilir bu kişi ancak bunun nedeni muhtemelen kariyerinde işlerin çok iyi gitmemesidir.

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin  farkındasınız.

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz umut dolu bir mesaj ile gününü aydınlatın. İş yerinizdeki bir kişi her şeyi zorlaştırıyor. Etrafınızdaki insanlara çok değer veriyorsunuz ve herkes tarafından seviliyorsunuz.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda çok şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız birhenüz hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış birilişkinizle alakalı olarak, biraz şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 37"
Ay
Akrep
27° 18' 17"
Merkür
Koç
26° 33' 06"
Venüs
Balık
21° 53' 49"
Mars
Balık
05° 09' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 39"
Satürn
Balık
13° 19' 42"
Uranüs
Boğa
20° 40' 22"
Neptün
Balık
27° 49' 03"
Plüton
Kova
01° 49' 47"
Chiron
Koç
18° 48' 26"
Lilith
Başak
19° 49' 21"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>