Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gelişimden Yanasın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Göz önünde olma tutkunuz bugün muhtemelen ön planda olacak. Bir Kova olarak, zaten her zaman ilgiyi üzerinize topluyordunuz, bu nedenle bu durum sizin için çok da farklı olmayacak. Ancak, bu dikkat çekme isteğinizin doğru sebeplerden kaynaklandığından emin olmalısınız. Kendinizi güvensiz hissediyorsanız ve kendinize olan güveninizi arttırmak için dikkat çekmeniz gerekiyorsa, o zaman her şeyin merkezinde olmak istediğinizden ters bir etki yaratabilir.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Kova enerjisinin güçlü duygulardan beslendiği ve cesaret gerektiren durumlarla birlikte anıldığı söylenir; ki bunlar da muhteşem bir heyecanın püf noktalarıdır. İşte günü anlamak için gerekli olan nitelikler de bunlar. Doğru, tüyler ürpertici ve ilginç bazı şeylerle karşılaşmayı bekleyebilirsin ama yeteneklerini bir partner ya da bir çalışan olarak her ne olursa olsun iyice göstermen gerekiyor. Strese girme, günün keyfini çıkarmaya çalış.Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini dua ve meditasyonla besleyebilirsin. Yükseltici enerjiler keyfini yerine getirecektir. İlham verici edebi eserler okumak yararlı olacaktır; böylece zihnini temizleyebilirsin. Hayatındaki stres kaynaklarından bir sürelik uzaklaşman iyi olacaktır. Dünya senin etrafında dönmüyor, unutma! Kocaman bir bütünün küçük bir parçasısın.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artıyor. Ödemeler ve harcamalarla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi keşfetme, yeteneklerinizi geliştirme ve kişisel gelişim konuları gündeminizde olabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan zor günlerden geçiyorsun. Alacağın kararlarda aceleci davranmamalısın. Uzun süreli birlikteliği olan bir Kova burcuysan, sevgilinle tartışmalar yaşayabilirsin. Eski bir tartışmanız yeniden alevlenebilir. Uzun zamandır kendini geliştirmek, hayatına değişiklik katabilecek aktivitelere yer ayırmak istiyorsan, farklı ilgi alanlarının üzerine gidebilirsin.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularınızla ilgili bir hareket planı oluşturmalısınız. Harfiyen uygulamak ve disiplinli hareket etmeniz gerektiğinin farkında oluşunuz gidişatınızı olumlu yönde etkileyecektir.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda belirsizlikler ya da çok gerçekçi olmayan koşullar var. Bu nedenle birikimlerinizi daha dikkatli değerlendirmelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var ve bu direkt olarak geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sonunda geçmişi, veya bazı yönlerini, geride bırakmaya ve hayatınıza devam etmeye hazır hissediyorsunuz. Bazı kişileri affetmek en doğru kararınızdı.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız işleriniz için, yeni yapılanmalar içinde olacaksınız. Enerjinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, temkinli davranmakta fayda var.

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki ortam yumuşayacaktır. Aile ilişkilerinin rayında gideceği bir dönem içerisindesiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek için bazı şeyler düşünebilirsiniz. Beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte olmak sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye, duygularınızı açmak için müthiş bir gün. İş hayatınızda hayal kırıklığına uğramış olsanız bile hedeflerinize koşmaya devam edin. Yaşadığınız olayları, içinizde gizlemek yerine güvendiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 14' 01" R
Ay
Akrep
16° 04' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 44"
Venüs
Koç
24° 25' 08"
Mars
Balık
25° 36' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 00"
Satürn
Balık
16° 05' 23"
Uranüs
Boğa
22° 02' 40"
Neptün
Balık
28° 44' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 15"
Lilith
Başak
22° 44' 43"
True Node
Koç
15° 36' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>