Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rutinden Kaçıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Kova için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklar ön planda olabilir. Güvende olma isteğiniz artabilir. İlişkilerde saklı durumlar açığa çıkabilir. Bazı kişilerin gerçek niyetlerini görebilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyel olarak enerjin bugün çok yüksek olacak fakat rutin olarak yaptığın işlerden çok sıkıldığın bir günden geçiyorsun. Farklı deneyimler yaşamak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşin ile telefonlarınızı kapatarak ufak bir kaçamak yapabilirsiniz. Uzun süredirarayışında olan bir Kova burcuysan, üzüntünü paylaşacağın kişiler, ruhuna iyi gelecek.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda oldukça yüksek performans sergiliyor olabilirsiniz. Tutkunuz olan çalışmalar sizlere yaşam enerjisi veriyor olsa da kendinizi ihmal ederseniz ruhunuzun beslenmesi eksik kalabilir. Zamanı eşit kullanmayı öğrenmelisiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde sıkışmalar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmenize vesile olacak herhangi biri ile yapacağınız paylaşımlar ve insanların size karşı teşvik edici tavrı sayesinde motive ve gelişime açık hissedeceksiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz tuhaf görünebilir, ancak şu anda romantizm söz konusu olduğunda enerjiniz sessizlik gerektiriyor. Hoş ve arkadaşça bir sohbeti seviyorsunuz ama şimdilik bundan kaçınırsanız yakında çok daha iyi olacaksınız.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son günlerde finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugünlerde çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi çok daha mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İş hayatınızda gerçekleşen değişikliklere alışmaya çalışıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara güven ve cesaret veriyorsunuz.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>