Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dönüşümün İçindesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Açık fikirli olmanın tam zamanı. Bazı garip kavramlar veya fikirler duyabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle son zamanlarda sahip olduğu bazı mistik deneyimler hakkında konuşacak olabilir. Ya da belki sevgiliniz alışık olmadığınız bir görüş bildirebilir. Bu kişinin söylediklerine kulak verin. Dikkatli olursanız, önemli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Paranormal veya eksantrik şeylere olan ilginiz bugün ön planda olabilir.

Bugün, ayın zorlu çalışmalarının mükafatını almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi daha bağımsız, özerk bir yaşam sürdürmekle test ediyorsunuz. Olgunlaşmak ve deneyiminizin sınırlarını zorlamak istiyorsunuz. Değişim için ciddi bir çaba sarf ettiyseniz, bugün bir dinlenme günü olacak ve hayatınızdaki olumlu iyileştirmeler yacak düşüncelere dalacaksınız.

Bugün sohbet ve yolculuk sizin ana meseleleriniz. Bir uçak yolculuğu yapabilir ve yanınızda oturan etkileyici adamın ilgisini çekebilirsiniz. İkiniz de çok fazla ortak özelliği var ve birbiriniz hakkında daha fazla keşfettikçe zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Yolculuğun sonunda, birbirinizin telefon numaralarını alabilirsiniz. Aranızdaki kimya inkar edilemeyecek cinsten. Bu etkileşime göre davranıp davranmamanız da size kalmış.

Yepyeni bir fitness planına başlıyorsun. Normalde televizyon karşısında tembellik yapan bir tipsin. Kanepe rahatlığını pek reddedemiyorsun; tabi bunda anormal bir şey yok. Rahatlamak ve keyif yapmak gayet doğal. Ama arada sırada bir şeyler taşımaktan, kaldırmaktan da korkma! Enerjinden yararlan. Spor salonuna gidebilir veya bisiklet sürmeye çıkabilirsin.Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda köklü değişimler gündemde. Hayatınızda kalıcı başlangıçlar, kalıcı bitişler evresindesiniz. Gün içinde gerilime, öfke kontrol sorunlarına dikkat.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının büyük kırılmalarını yaşadığın dönemleri geride bırakırken ikili ilişkilerinle ilgili yeni kararlar alıyorsun. Kendine yatırım yapmak için farklı kursları araştırmak isteyebilirsin. Uzun süredir ödeme bekleyen bir Kova burcuysan, iyi haberler alabilirsin. Eline geçecek parayı, kurmak istediğin birvarsa buraya harcayabilirsin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzaklara gitme isteği gün içerisinde sizleri oldukça etkileyebilir. Yoğunluklarınız içerisinde şansınız olmasa da gelecek planlamanız içerisinde ilk sırayı alabilir. Fiziken gitme şansınız olmadığı için güzel bir kitapla zihinsel yolculuk yapabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kararlılık göstereceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için güçlü bir mücadeleye girişeceğiniz zamanlar var. Gün içinde karşınızdakini anlamaya çalışmak için farkındalığınızı yüksek tutmanızda fayda var. İletişim çatışmaları yaşayabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınız sorunsuz devam ediyor ama bu ille de mutlulık demek değildir. Siz işlerin yapılmasını sağlamak ve diğerleri ile çalışmak için yollar bulmak için çalışıyorsunuz. İstikrarla hedeflerinize yaklaşın ve pratik sonuçlar arayın. Bu fırsattan yararlanın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmalısınız. Peki yeni ve romantik bir şey başlatmak için ne yapabilirsiniz?

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık yeteneğinizi ve manyetik çekim gücünüzü, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelecek.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son derece ilginç biriyle tanışacaksınız ve gözlerinizi ondan alamayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler olabilir. Sürekli kalbinizi kıran insanları hayatınızdan çıkarın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz için kapanmış olan bir konu, sizin için hala anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak yeniarayışlarına yöneltiyor. Karmaşık bir konuda birkaç kişi, sizin sergileyeceğiniz tutuma göre davranış gösterecekler. Bu nedenle tavrınız önemli. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 13' 24" R
Ay
İkizler
20° 03' 03" R
Merkür
Koç
24° 02' 29"
Venüs
Boğa
13° 27' 12"
Mars
Koç
07° 29' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 48"
Satürn
Balık
17° 24' 32"
Uranüs
Boğa
22° 55' 49"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 52"
Lilith
Başak
24° 27' 33"
True Node
Koç
15° 10' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>