Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Keyfi Harcamalardan Kaçınmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda dengeli ve kontrollü hareket etmelisiniz. Abartılı veya gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde ise değişimler, yeni dengeler ve yeni ilişkiler olası.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı iki gezegen burcunuza taşınıyor. Evdeki eksikliklerin bir listesini yaparak alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Maddi durumunun bilincinde olarak alışveriş yapmamalısın. Keyfi harcamalardan kaçınmak istesen de beğendiğin bir kıyafeti alabilirsin. Evli bir Kova burcuysan eşinle bazı sorunları açık açık konuşuyorsun.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlıktan sıkıldığınız bir gün içerisinde olabilirsiniz. Çekildiğiniz kişilere duygularınızı ifade etmek için harika bir gün. Özel alanınıza müdahale edilir diye çekincelerinizi bir kenara bırakarak hislerinizi kelimelere dökmelisiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde yaşayacağınız duygusal karışıklıklar sizi endişeye sürüklemesin. Öğlene doğru güven hissedeceğiniz yerlere doğru çekileceksiniz. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konuda otorite olan kişilere karşı beklentilerinizi yüksek tutacağınız zamanlar olabilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönem çekilme dönemidir. Sağlığınıza özellikle de kalbinize dikkat edin, gerilimlerden uzak durun. Yeni projelere başlamaktan sakının. Siz haklı olarak destek eksikliği hissedebilirsiniz. Artık herhangi bir kullanıma yaramayan bağlarınızı koparın. Yükümlülüklerini yerine getirmek sıkıcıdır ama gereklidir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pusulanızı çıkarın ve hedefe doğru yeni bir rota çizmeye başlayın. Aynı kalması gereken tek şey hedeftir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanızı kurcalayan bir sorun çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza yardımınız olacak. Bu onu çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken özellikle ilişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Güçlü kişilere denk gelirken öngörülemeyecek durumlar olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyi vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız biraz zor gibi. İş yükünüzü azaltmak için, arkadaşlarınızlapaylaşımı yapın. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin nedeni gibi. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 52" R
Ay
Yengeç
06° 00' 31" R
Merkür
Koç
25° 15' 09"
Venüs
Boğa
14° 54' 24"
Mars
Koç
08° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 30"
Satürn
Balık
17° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 57"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 38"
Lilith
Başak
24° 35' 24"
True Node
Koç
15° 03' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>