Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişimi Kabulleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 10%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Bugün senin için olağanüstü bir gün ve neşeli, pozitif tonlarda kendini göstereceği enerjiyi kolaylıkla hissedebilirsin. İnsanları kendine çekeceksin ve bir şeyleri yapış biçimlerindeki bilgeliği farketmelerini sağlayacaksın. Kendine güvenini sağlam tut ve pozitif kal. Maceraperest ruhun yedi denizlere yelken açmaya hazır, o halde karadan uzaklaşmaya hazır ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz bugün boş olabilir ve bunu bunaltıcı bulabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri uzakta olabilir ve yalnızlığınızdan zevk almak yerine, muhtemelen etrafınızdaki dört duvarın üstünüze geldiğini hissedeceksiniz. Açıkçası, buna tek çözüm dışarı çıkmak olacaktır. Hava şartlarına uygun bir yürüyüş yapın. Kitapçılara veya antika dükkanlarına gidebilirsiniz. Başka bir şey yapmak için çok yoruluna kadar eve gitmeyin. Gününüzün tadını çıkarmaya çalışın!

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerden yana destekler görebilirsiniz. Özellikle kadınlarla ilişkileriniz ön planda olabilir. Karşınızdaki kişilerden açık ve dürüst açıklamalar duyabilirsiniz. Partner duygularını dile getirebilir. Aşk-arkadaşlık arasında bir ilişki gündeme gelebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimlere “Merhaba!” diyeceğin bir döneme giriyorsun. Uzun vadeli planlar yapmaya, kararlar almaya başlayabilirsin. Sorumluluklarından kaçmak yerine daha çok üstüne gideceksin. Ailene ve kendine ayırdığın zamanı daha iyi yönetmek ve kaliteli aktiviteler arayışı içinde olabilirsin.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

yaşamsal konularda daha kontrollü olmaya çalışın. Kargaşadan uzak durmayı başaramadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyi lehinize çevirmek şansınız var. Olumsuzlukların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapmaktan kaçınmayın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve ilişkiler alanında daha sakin ve dengeli düşünmelisiniz. Bazı hoşnutsuzluklar ve düşmanlıklar gündeme gelebilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ve birebir ilişkilerde hareketli gündeminiz bugün de devam ediyor. Evlilik ve ortaklık konularına odaklanabilirsiniz. Yanınızdaki en yakınınızla birlikte zaman geçirmekten keyif duyabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyin, özellikle maddi konularda, nasıl azaldığına şaşırabilirsiniz. Ancak bundan sonra gelecek olanı sevmelisiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. İş arkadaşlarınızın düşünceleri çok önemli. Onlara daha çok zaman ayırmalı, beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Bu dönem değişik gruplardanteklifleri alabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolünüz dışı engeller, belirsizliklerin getirdiği aksilikler gün boyunca özgüveninizi, cesaretinizi etkileyip zorlasa da öğle sonrasında dost ve arkadaşlarınızın desteğiyle umutlarınız yerine geliyor.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İş yerinizdeki hiçbir arkadaşınıza tam anlamıyla güvenemiyorsunuz. Kendinizi yalnız hissettiğiniz ve kararsız kaldığınız zamanlarda ailenizden destek alın.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor. İş yerinizde gerçekleşecek olan bir gelişme üzerine karamsarlığa düşeceksiniz. Bu konudaarkadaşlarınızda en az sizin kadar endişelenecek ama beklediğiniz kadar kötü bir gelişme olmayacak. Para konularında tutumluluğunuzu biraz da devam ettirin.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 00' 31" R
Ay
Yengeç
01° 05' 40" R
Merkür
Koç
24° 52' 03"
Venüs
Boğa
14° 27' 13"
Mars
Koç
08° 07' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 17"
Satürn
Balık
17° 28' 14"
Uranüs
Boğa
22° 58' 40"
Neptün
Balık
29° 13' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 28"
Lilith
Başak
24° 32' 57"
True Node
Koç
15° 05' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>