Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yarım Kalan İşlerini Halletmek İsteyebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Biraz sert bir gün. Gerçekler seni alıp bir maceraya çıkarmak üzere bekliyor. Senin hakkında hiçbir şey gerçekçi değil. Ve eğer hala bir miktar çocuksan veya sorumsuzsan, bugün senin için zor geçecektir. Bu çok da büyütülecek bir şey olmayacak; o yüzden kaygılanma. Yine de, köşeye sıkıştığını hissediyorsan da, tepki gösterme. Başına gelenleri sakince kabul et.Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için olağanüstü bir gün ve neşeli, pozitif tonlarda kendini göstereceği enerjiyi kolaylıkla hissedebilirsin. İnsanları kendine çekeceksin ve bir şeyleri yapış biçimlerindeki bilgeliği farketmelerini sağlayacaksın. Kendine güvenini sağlam tut ve pozitif kal. Maceraperest ruhun yedi denizlere yelken açmaya hazır, o halde karadan uzaklaşmaya hazır ol.

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu durumunuz ve iç huzurunuz daha sık değişebilir. Finansal konulara odaklanabilir, harcama, borçlar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde bireysel tavırlar artabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kriz yönetimi konusunda daha sağlıklı kararlar alıyorsun. Evde vakit geçirdiğin süreçlerde hobilerin için kendine bir planlama yapabilirsin. Akademik kariyer yapmak isteyen bir Kova burcuysan çeşitli araştırmalar içine giriyorsun. Yaşam tarzın konusunda anlaşamadığın ailen ile ortak noktada buluşabilirsin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi içinize çekilmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri yönetmek isteğiniz ve olumsuz tepkiler almanız yanlış davranışlar içinde olduğunuzu ortaya koyuyor olacaktır. Kendinize sorular sorarak duygusal yoğunluğunuzun sebeplerini araştırabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi koruyunuz. Yaşamın gerçekleriyle yüzleşin. Başarıları ve başarısızlıkları dürüstçe değerlendirin. Yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil. Siz sıkı çalışma ve tamamlanmış görevler yüzünden ilerleme kaydedeceksiniz. Sağlığınızı koruyun.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, paylaşımlar gündeme gelebilir, duygularınızın derinliklerine kapılmadan sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. Psikolojik stres ve gerginlikten uzak durmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden istenen işleri yaparken biraz da yaratıcılığınızı konuştursanız hiç de fena olmaz! Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme vakti.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile, sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir kişiyle tanışacaksınız ve ondan çok hoşlanacaksınız. İş hayatınızdaki zorlu günlerinin sonuna geldiniz ve kendinizi rahatlamış hissediyorsunuz. Bugün istemeden karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Sevgiliniz size gerekli olan güveni bir türlü veremiyor. Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, ilişkinizde bazı olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Eski birarkadaşınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde, işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar kuracaksınız. Bu konuşmalar sizin için oldukça yararlı olacak. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 08' 33" R
Ay
Yengeç
16° 34' 22" R
Merkür
Koç
26° 07' 03"
Venüs
Boğa
15° 53' 53"
Mars
Koç
09° 01' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 54"
Satürn
Balık
17° 33' 29"
Uranüs
Boğa
23° 02' 45"
Neptün
Balık
29° 14' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 11"
Lilith
Başak
24° 40' 46"
True Node
Koç
14° 59' 42"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>