Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kurallarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınız hakkında daha iyi hissedebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde daha fazla şey açıklığa kavuşacak ve barış gündemde olacak. Sizi zorlayan bir ilişki konusunda aklınızda bir fikir oluşmaya başlayabilir. Ne yapmanız gerektiğini aniden anlayacak ve yaptığınız seçimlerden pişman olmayacaksınız. İçgüdülerinize bugün kulak verin, çünkü sizi doğru yönde yönlendirecekler.

Bugün geçmişinizden birisinin birden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Bir zamanlar çalıştığınız eski bir arkadaşınıza ya da arkadaşınıza rastlayabilirsiniz. Bu kişi size bazı profesyonel tavsiyelerde bulunabilir. Belki de alanınızdaki heyecan verici bir fırsat hakkında içeriden bilgi verebilir. Ya da değerli olduğunu kanıtlayabilecek bazı ilginç endüstri dedikoduları olabilir. Geçmişten gelen insanlarla sohbet etmek için zaman ayırın, çünkü gelecekte gerçekten bunlar paraya dönüşebilir.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Bugün niyeyse biraz bunaltıcı geçecek. Geçtiğimiz birkaç haftanın sunduğu zorluklarla tanışınca, bugün kendine biraz sakin ve sessiz bir ortam yaratma arayışına girdin tabi! Fakat yine aranılan kişi olabilir ve görevlerini yapman tembih edilebilir. Sen ise bütün yapılacakları birine devrettin oradan koşar adım uzaklaşmak istiyorsun. Bunlar için tatil zamanını bekle ve akıllıca davran.Gün boyunca biraz cansız hissedebilirsiniz, ancak bu akşam epey açılacaksınız. Sizi şevke getirecek bir şeyler olacak ve siz de coşmaya hazırsınız! Tutuşmaya hazır çalıların bittiği bir çöl gibisiniz. Dağın tüm yamacı görkemli bir alevin güzel ışığıyla aydınlanmak üzere. Pırıl pırıl parlayarak nasıl bir yıldız olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, finansal konular gündeminizde olabilir. Geleceğe yönelik harcamalar ve ödemelerle, ileriye yönelik finansal planlamalarla ilgilenebilirsiniz. İç huzuru korumaya, huzurlu olduğunuz ortamlarda bulunmaya gayret gösterin. Bazı gizli durumlar önünüze gelebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

2021 yılı ile birlikte hayatında hızlı kararlar almaya başlayacaksın. Uzun zamandır aklında olan projeleri hayata geçirmek için adım atıyorsun. Sevgilisi olan ve bu birlikteliği uzun süredir devam ettiren bir Kova burcuysan, evliliğe yönelik kararlar alabilirsin. Yine bugünlerde maddi konularla ilgili haberler alabilirsin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi günlük alışkanlıklarınız dışına çıkarmak isteyebilirsiniz. Sakin ve olağan zamanlar sıkılmanıza neden olmuş olabilir. Çılgın düşünceler içerisinde bulunuyorsanız çevre şartlarını da hesaba katmalısınız. Yanlış bir zaman dilimi olabilir

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için kendinizi istekli ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmek için etrafınızdakilerle uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konular gündeme gelebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar aile ilişkileri ve ev içindeki düzen daha çok ön plana çıkıyor. Eşiniz ile ya da aile bireyleri arasında sürtüşmeler olabilir. Evin güvenliğine dikkat etmek iyi olacaktır.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar meşgul olduğunuz konusunda çok endişelenmemeye çalışın. Her şeyi halletmek sizin için kolay olacak ve eşiniz için hala zamanınız kalacaktır. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile tartışmamaya çalışın. İş yerinizde karşınıza engeller çıksa bile başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bağışıklığınızı kuvvetlendirmek için meyve tüketiminizi arttırın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırsa da dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hislerinizde değişimler olabilir. İşinizle ilgili sizi memnun edecek gelişmeler gündemde. Rahat ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, çalışmalarınızı istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Yeni planlar yapabilir, bunları sevdiğinizle ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Göz ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 06" R
Ay
İkizler
21° 52' 19" R
Merkür
Koç
24° 10' 27"
Venüs
Boğa
13° 36' 60"
Mars
Koç
07° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 40"
Satürn
Balık
17° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 56' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 18"
Lilith
Başak
24° 28' 26"
True Node
Koç
15° 09' 32"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>