Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alışkanlıklarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün insanlarla ilişki kurmanın çok kolay olduğu bir gün olmayabilir, ama her zamanki gibi akışına bırakırsanız, oldukça eğlenebilirsiniz. Birilerinin yaşadıklarına kendinizi kaptırmayın. Her tarafınızda pembe diziler var, açıkcası bunlardan kendinizi korusanız iyi olur. Gün boyunca rahat bir tavır sergileyin ve bir şeylere derin anlamlar yüklemeyin.

Başkalarıyla ilgilenmek konusunda iyisin. Her zaman arkadaşlarınızın ve ailenizin iyiliği için çalışıyorsunuz. Bu sizi zodyakın en tatlı burçlarından biri yapıyor, ama aynı zamanda insanların bazen sizden faydalandığı anlamına da geliyor. (Bu kasıtlı ya da kasıtsız olabilir.) Bugün çok fazla sorumluluk üstlendiğinizi fark edebilirsiniz. Başkasının işini yaptığınız için, onların daha çok kendi görevlerini yerine getirmeleri gerekebilir.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Harekete geçmek için yoğun bir ihtiyaç hissedeceksin. Neredeyse herkes sessiz aktiviteleri tercih etmekte: kitaplar, sanat ve hatta öylece oturmak... Fakat aktif olunmadığı takdirde sağlık da zayıflar. Temiz hava, egzersiz ve güneş ışığı sağlık için elzemdir. Bugün, kalkıp bir şeyler yapma isteğiyle dolduğunda kendine karşı koyma! Dışarı çık ve bu isteğinin keyfini çıkar...Size oldukça yakın yaşayan bir kişi size karşı düşündüğünüzden daha güçlü duygulara sahip. Bu kişiyi çok iyi tanımamış olabilirsiniz, ama bugün onun şaşkın bakışlarını üzerinize çekerken bulursanız şaşırmayın. Bu cazibeyi sürdürmeye karar verseniz de vermeseniz de, bu tamamen size bağlı. Bununla birlikte, öyle ya da böyle bununla başa çıkmaya hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü iletişim artıyor. İlişkilerde daha fazla paylaşım içinde olabilir,hayatında pek çok görüşme yapabilirsiniz. Kendi fikirlerinize, kendi kararlarınıza güvenerek hareket etmelisiniz. İç sorgulama, kendinizi sorgulama hali olabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir çalıştığınyerinden hesapta olmayan bir terfi alabilirsin. Bu sürpriz gelişmeyi yakın çevrenle paylaşmak isteyeceksin. Evli bir Kova burcuysan onu ihmal ettiğini düşünebilir, eşinle baş başa zaman geçirmek için plan yapabilirsin. Birtakım alışkanlıklarının sağlığını zararlı yönde etkilediğini fark edip bunlardan kurtulmaya karar veriyorsun.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygular saklanmak için değil yaşamak içindir. Sevdiğiniz insana bunu ifade etmemek, onun da bu konuda kafa karışıklığı yaşamasına ve ilişkinin seyrinin değişmesine sebep olabilir. Bugün, gündeminiz sevginiz olsun. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak arzusu içinde olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, keyifli bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için istekli olabilirsiniz. İkili ilişkilerde öngörülü olmak, çıkacak tartışmaları önleyebilir.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, yabancılarla, yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek için sabırsızlanabilirsiniz. Uzaklardan haberler ve yolculuklar gündeminize gelebilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiyi ikiye katlamak, verimliliği ikiye katlamak anlamına gelir. Bu yüzden iyi hislerinizi kullanın.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak bulunduğunuz ortamdan çok farklı yerlerde olduğunuz için, sizi tenkit edenlerin sayısı bir hayli fazla. Bugün özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı içindesiniz, durum değerlendirmesi yapacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizi kıskanan bazı insanlar var. Geleceğiniz için birtakım planlamalar yapmanızın zamanı geldi. Hayatınızda olan olumsuz olayları çok fazla kafanıza taktığınız için kendinizi yıpratıyorsunuz.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle bu sıralar oldukça hassas duygulara sahipsiniz. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir gün. Duygularınızın karmaşıklığı ve aceleciliğiniz, maddi konularda hatalı davranmanıza yol açabilir

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 28' 18" R
Ay
İkizler
23° 34' 19" R
Merkür
Koç
24° 17' 57"
Venüs
Boğa
13° 46' 11"
Mars
Koç
07° 41' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 26"
Satürn
Balık
17° 25' 42"
Uranüs
Boğa
22° 56' 43"
Neptün
Balık
29° 12' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 41"
Lilith
Başak
24° 29' 15"
True Node
Koç
15° 08' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>