Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddiyatın Düzeliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Sosyal faaliyetler, (işle ilgili olmayanlar) sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Her gün ödülüyle beraber geliyor ve bugün, ister meslek için olsun ister çalışma konuları olsun, mesleğinizle ilgili önemli kavrayışlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Şu anda kendi fikirlerinizi empoze etmek ya da kendinizi bir birey olarak ifade etmek için ezici bir istek duyuyor olabilirsiniz. Ama sınırları aştınız ve çok mu az konuştunuz? Özür dileyebilir ya da açıklama yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

İçgüdülerin, en iyiyi aramaya ve elde etmeye yönelmiş olacak. Hayallerinin peşinden gitmek ve kendini ileri taşımak için isteklisin. Günün enerjisi seni biraz iddialı yapabilir, yine de ağırdan alsan iyi edersin. Bir saniyeliğine durup yansıttığın imajı düşünmek isteyeceksin. Eğer önemli bir toplantın veya sunumun varsa, sofistike bir tutum seni başarıya götürebilir.Bugün hayatın birçok koşuşturmaya ev sahipliği yapacak. Arkadaşların sana sosyalleşme çağrısında bulunacak ve telefonun sürekli meşgul olacak. İnsan akışı gittikçe de artacak. Gününün seninle konuşmak isteyen insanlarla dolup taştığını göreceksin. Evin de gün sonuna kadar ziyaretçilerle dolabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihniniz dağınık olabilir. Dalgınlıklar yaşayabilirsiniz. Görünmez kazalara dikkat etmeli. Borç alma-verme sıkıntılar yaratabileceği için finansal konularda daha temkinli olmalısınız. Bankacılık işlemlerinde dikkat.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak rahatlayacağın günlere giriyorsun. Yaptığım yatırımların yerini değiştirebilir, farklı şekilde değerlendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, yeni tanışacağın biriyle uzun soluklu bir birlikteliğe hazır hissedebilirsin. Ailen ile olan diyaloğunu ilerletmek için onlarla geçirebileceğin bir gece organize ediyorsun.  

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanlarınızda üzerinizde çalıştığınız işlerinizde aksilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Duygusal yaklaşımlar veya hatalara duygusal tepkiler vermek sizleri geriye götürebilir. Olayların sebeplerini ararken öfke duymamalısınız.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularınız gündeminizi oluşturabilir. Koyduğunuz hedefler için kararlıkla ilerleyebileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle paylaşımda olmak size işleriniz konusunda fayda sağlayacaktır. Gün içinde inatçı kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz, akışta kalmaya çalışın. Akşam saatlerinde kendinize zaman ayırabileceksiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaten mağrur olan yapınıza mağrurluk eklemenize vesile olacak bir durum söz konusu. İş yerinizde üstleriniz ile yapmaya niyetlendiğiniz görüşmeleriniz varsa gerçekleştirin.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha spontane olmanız gerekecek. İşler ajandanızda planladığınız gibi gitmezse sinirlenmeyin.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kişisel olaylara daha temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Gelen tekliflere karşı daha temkinli yaklaşmanızda fayda var.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu sizi oldukça şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan sağlıklı bir karar vermelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizdeki tutkuyu arttırabilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Bugünyerinizde kendinizi çok gergin hissedebilirsiniz. Ailenize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 08" R
Ay
Yay
27° 55' 53"
Merkür
Koç
16° 16' 52"
Venüs
Koç
28° 28' 33"
Mars
Balık
28° 08' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 48"
Satürn
Balık
16° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 13' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 34"
Lilith
Başak
23° 06' 38"
True Node
Koç
15° 26' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>