Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşkoliksin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 80%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Yaratıcı tarafınıza disiplin ekleyin. Yeni, sanatsal bir proje yaratmanın, kendinizi ifade etmenin harika bir yolu olduğunu fark edin; ama aynı zamanda, bir şaheser ortaya koymak için planlamanın da önemli bir unsur olduğunu unutmayın. Maceraperest ruhunuz yeni bir projeye başlamak için çalışkan zihninizle birleşmezine izin verin ya da aylardır arka ocakta bıraktığınız bir işe geri dönün.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Duygusal olarak güçlü ve ne yaptığını bildiğin günlerden birindesin. Aynı zamanda, bütün enerji ana odaklı ve kullanıma da açık. Bu fırsatı başın ağrıyormuş numarası yapıp evde oturarak kaçırma. Herkesin hayatını eleştirmek ve analiz etmek yerine, kendininkine odaklan ve yapabileceğin seçimleri düşün. Elindeki kaynaklara göre en iyi eylem planını hazırla.Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatın birçok koşuşturmaya ev sahipliği yapacak. Arkadaşların sana sosyalleşme çağrısında bulunacak ve telefonun sürekli meşgul olacak. İnsan akışı gittikçe de artacak. Gününün seninle konuşmak isteyen insanlarla dolup taştığını göreceksin. Evin de gün sonuna kadar ziyaretçilerle dolabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, arkadaşlıklar ve sosyal çevre ön planda olabilir. Günün erken saatlerindeki içe dönük enerji, gün batımıyla sosyalleşme ve flörtlere yerini bırakabilir. Hayata dair hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici olan bir Kova burcuysan, çalışanlarının motivasyonlarını artırmak adına çeşitli adımlar atabilirsin. İşe olan düşkünlüğün ve pratik zekân çevrenden her zaman olumlu dönüşler almanı sağlıyor. Evli bir Kova burcuysan, eşinden son zamanlarda onu ihmal ettiğine dair geri dönüşler alabilirsin. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağır işler yapmak yada aşırı yorgunluktan sağlığınız bozulabilir. Bu tür sorunlarınız varsa size yardım edebilecek insanları aramalısınız. Onların desteği zorlandığınız anlarda rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. Ayrıca sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir. Aşırı baskıcı tutumlarınız sizin düşündüğünüzün aksine zararlı olabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında çekişmeli bir süreç geçirebilirsiniz. Özel ilişkinizle alakalı bugün mevcut ilişkinizi korumak adına şanslısınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşka karşı tamamen farklı bir yaklaşım denemeniz gerekip gerekmediğini yeniden düşünmelisiniz. Şu ana kadar yaptığınız hataları gözden geçirme vakti.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. 

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız harika çalışmalardan dolayı kendinizle gurur duymalısınız. Bugün kendinizi biraz mutsuz hissedebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 59" R
Ay
Yay
25° 12' 35"
Merkür
Koç
16° 14' 14"
Venüs
Koç
28° 13' 09"
Mars
Balık
27° 59' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 54"
Satürn
Balık
16° 22' 26"
Uranüs
Boğa
22° 13' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 51"
Lilith
Başak
23° 05' 15"
True Node
Koç
15° 26' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>