Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cebin Rahatlıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün, aşk hayatınızdaki bütün küçük sorunların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Eğer sorun yaşamıyorsanız, rahatlayabilirsiniz! Fakat sorunlarınız varsa, kariyerinizden ziyade eşiniz, aileniz veya sevdiğiniz kişiye odaklanmaya çalışın. Hayatınızın hiçbir bölümünü ihmal etmeyin, yoksa dengenizi kaybedebilirsiniz.

Bugün işleri başarabilmek için tam olarak doğru miktarda disipline ve görev bilincine sahipsiniz. Zihniniz berrak olmalı, böylelikle zaman ve kısıtlanma duygunuzun, bulmacaları çözmenize yardımcı olmak için lehinize çalıştığını göreceksiniz. Üstlendiğiniz her işin tamamlanması için size yardımcı olacak güçlü bir iradeniz var.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Okuma ve araştırma yapmak için iyi bir gün. Günün enerjisi zihinsel olarak canlandıracak. Profesyonel araştırmalar yapmak için de hazır olabilirsin. Kişisel gelişiminle de ilgilenmen faydalı olabilir. Eski düşünce şeklini geride bırakıp kendine zihinsel olarak yepyeni kapılar açabilirsin. Çok yakında, hayatına bambaşka bir pencereden bakıyor olacaksın!Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir bir arkadaş olduğunuz biri bugün sizin için arkadaştan daha fazlası olabilir. Aranızda her zaman belli bir elektrik vardı ancak şimdiye kadar bunu kabul etmemiştiniz. Fakat artık doğru zaman geldi. Bu eski ilişkinin yeni yönlerini keşfederken karşı tarafın duygularını incitmek istemiyorsunuz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ve hareketli, keyifli ve neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Gün batımına kadar insanlar ve ortamlar enerjinizi yükseltebilir. Akşam saatlerinde iç dünyanızda başka yerlere, başka duygulara gidebilirsiniz. Bireysellik artabilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ihtiyaçları için hazırladığın alışveriş listesini evde unutabilirsin. Ay’ın boşlukta hareket edecek olması seni dalgınlaştırabilir. Evden çıkmadan önce kontrol etmende fayda var. Yatırım yapmak için uygun kanalları araştırırken, maddi konularda seni rahatlatacak bir görüşme gerçekleştirebilirsin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlıktan sıkıldığınız bir gün içerisinde olabilirsiniz. Çekildiğiniz kişilere duygularınızı ifade etmek için harika bir gün. Özel alanınıza müdahale edilir diye çekincelerinizi bir kenara bırakarak hislerinizi kelimelere dökmelisiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili bilemediğiniz olaylar yorucu hale gelebilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdebağlamında yeni edinimler sağlayabilir İnsanlardan yardım ve destek almaya açık olun bugünlerde ve sorunlarınızı sakin bir üslup ile çözün.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların yapacaklarını söylediklerini şeyleri yapmamalarından nefret ediyorsunuz. O kişi kendiniz olduğunda ise bundan daha çok nefret ediyorsunuz. Size büyük bir sonuca mâl olmadığı sürece, birkaç gecikmeyle kendinizi suçlamayın.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi, askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Fakat, bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. İnsanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın. Finansal durumunuzu olduğundan daha iyi bir konuma getirebilmek için çok çalışıyorsunuz. Bugün kendinizi biraz stresli hissedebilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda herhangi bir problem yok, büyük bir uyum söz konusu, her şey yerli yerinde. Ona beklemediği sürprizler yapabilirsiniz. Çalıştığınızyerinde hareket kabiliyetinizin sizin dışınızdaki güçlere endeksli olması, çaresizliğinizin artmasına ve kendinizi kurban gibi hissetmenize neden oluyor. Bu tatsız dönemi sabır ve bir parça yavaşlıkla atlatabilirsiniz. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 57' 47" R
Ay
Yay
21° 35' 48"
Merkür
Koç
16° 11' 01"
Venüs
Koç
27° 52' 36"
Mars
Balık
27° 46' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 01"
Satürn
Balık
16° 20' 55"
Uranüs
Boğa
22° 12' 10"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 54"
Lilith
Başak
23° 03' 24"
True Node
Koç
15° 27' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>