Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çabalıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün bir grup yabancıyla vakit geçirebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışacağınız bir partiye katılabilirsiniz ve bunların bazıları gelecekteki ticari ortaklarınız olabilir. İnsanları etkilemek için bu Kova cazibesini kullanmaktan zevk alacaksınız. Güleryüzlü ve zeki kişiliğinizi göstermekten çekinmeyin! İnsanları arkadaşçıl tavrınızla etkileyebilirsiniz.

Kariyerinizi ve finansal durumunuzu ilgilendiren planlarınız tamamen durmuş olabilir ve bu durum kendinizi depresif, kızgın ve panik içinde hissetmenize yol açabilir. Bu tuzağa düşmeyin. Bu, kalıcı bir durum değil. Birkaç gün içinde şartlar yumuşayacak ve eski temponuza geri döneceksiniz. Bu arada, kendinize karşı acımasız olmayın. En sevdiğiniz restorana gidin, kendinize bir hediye alın, öğleden sonranızı güzellik salonunda geçirin. Hiç olmazsa kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşamı kontrol etme, ilişkileri ve insanları yönetme ihtiyacınızı arka planda bırakmaya odaklanmalı ve akışa güvenmeyi öğrenme zamanı. Ruh ve beden sağlığını şifalandırma zamanı.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yeni insanlarla tanışmaktan imtina ediyordun. Ama bugün o kayıp sürenin ardından yeni insanlara kapılarını açacaksın. Yakın bir arkadaşın maddi açıdan sıkıştığı için senden borç isteyebilir. Kariyerine odaklanırken farklı alanlara da ilgin artabilir. Ailen ile ilgili sevindirici gelişmeleri duymak seni mutlu edecek.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Normalde yapmayacağınız bu hareket için mecbur kalmış olabilirsiniz. Ama bunun ilerisi için size sorun çıkarmayacağından emin olmalı ve adımlarınızı buna göre atmalısınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Uğraştığınız işlerde daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Maddi konularda hoşgörüsüz davranabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Akışta kalmayan özen gösterin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel performans gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Romantik ilişkileriniz ve ailevi ilişkilerinizde daha güçlü kökler edinmeniz söz konusu.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ona yardım edemeseniz bile enerjinizi başka birine harcayabilirsiniz. Bunu ne kadar hak ettiği önemli değil. Siz sadece elinizden geleni yapın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecek. İnatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız bir kişi ile etkileyici bir konuşma gerçekleştireceksiniz. Bugün finansal harcamalarınıza dikkat etmeye çalışın. Hayatınızdaki stres seviyesini minimuma indirmeye özen gösterin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>