Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendini Arıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Kendini dua ve meditasyonla besleyebilirsin. Yükseltici enerjiler keyfini yerine getirecektir. İlham verici edebi eserler okumak yararlı olacaktır; böylece zihnini temizleyebilirsin. Hayatındaki stres kaynaklarından bir sürelik uzaklaşman iyi olacaktır. Dünya senin etrafında dönmüyor, unutma! Kocaman bir bütünün küçük bir parçasısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda farklı duygu ve düşüncelere dalabilir, kendi dünyanıza çekilebilir veya bazı duygularınızı kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizin üzerine eğilerek, yaratıcı çalışmalar ortaya çıkabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın işte mutlu olmadığını yakın çevrene her fırsatta dile getiriyorsun. Ailenden kalan beklemediğin bir miras ile birlikte, kendi işini kurmayı düşünebilirsin. Teknolojiye duyduğun merak harcamalarının artmasına neden olabilir, ipin ucunu kaçırabilirsin. Kendine yeni hedefler ve amaçlar belirliyorsun.  

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer yargılarınızı duygularınızla harmanlayarak ifade ediyor olabilirsiniz. Hassas olduğunuz noktaları ifade etmekten çekinmeyin.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para durumunuz ve kaynaklarınız üzerinde yeniden düşünebilirsiniz. Yeteneklerinizi daha iyi kullanmaya bakın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir işe başlamak yerine elinizdeki yarım bıraktığınız tüm görevleri tamamlayıp helalleşip uzaklaşmak için uygun bir gün.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer hayat arkadaşınıza bahsetmek istediğiniz bir şey varsa, kendi sezgilerinizi dinlemeyi deneyin. Artık tam olarak doğru zamanı ve kelimeleri bulabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız. İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, haklı da olsanız fevri hareketlerden sakınmalısınız.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile ve ev günün konularıdır. Ailevi sorumluluklarınız ile özel hayatınız çatışma içine girebilirler. Evle ilgili konular sürekli aklınızın bir köşesinde olabilirler. Bunları düzeltebilmek, aile içindeki sorunları aşabilmek sizin elinizde...

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile konuşmanız gereken bazı konular var. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilsiniz ve değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bugün uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaşınızı arayın ve enerjinizi arttırın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 25' 47" R
Ay
Yay
01° 25' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 54"
Venüs
Koç
25° 56' 02"
Mars
Balık
26° 33' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 04"
Satürn
Balık
16° 12' 15"
Uranüs
Boğa
22° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 30"
Lilith
Başak
22° 52' 54"
True Node
Koç
15° 33' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>