Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Diyete Başlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün merhametiniz devreye girebilir. Keyfiniz yerindeyken gevezelik edebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz konuşmanızla insanları canından bezdirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin istekli olduğundan, dinliyormuş gibi yapmadıklarından emin olun. Yönetim kademesindeki kişilerle çok fazla samimi olmamaya da dikkat edin. Hınzırca şakalarınızdan yahut saç kesimleri ya da ayakkabı markaları hakkındaki kişisel düşüncelerinizden hoşlanmayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendi kararlarınızı alma, kendi dünyanıza dönme ve kendinizi keşfetme zamanı. Dış koşullara ve insanlara fazlaca odaklanarak kendinizden uzaklaşabilirsiniz. Bazı konularda kararsızlık ve sorgulamalara sahip olabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bankada gerçekleşmesini beklediğin bir konu varsa bugün haberini alabilirsin. Eline bir miktar para geçecek. Bu parayı yatırım yaparak değerlendirmek için arkadaşlarının fikirlerine başvurabilirsin. Son dönemde aldığın kiloları kafana fazla takıyorsun. Bununla ilgili bir diyete başlamayı düşünebilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim hafızanız duygularınızı değiştiriyor olabilir. Geçmişi hatırlamayı sevmiyor olsanız da duygularınıza hâkim olmakta da zorlanıyorsunuz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye haksızlık etmemeli ve terazide ağır gelen duyguya göre hareket etmelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşulması gereken önemli konuları ertelemekte fayda var. Bugünlerde kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar önünüze gelerek sizi şaşırtabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim konularında heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken duyguları ön plana çıkarabilir, empati gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşu ve kardeşleriniz arasında dikkat çekici olabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde duygularınız yoğunlaşacaktır. Bu, iletişimlerinizi gerginleştirebilir ve kırgınlıklara yol açabilir. Yaratıcılığınızı bu durumu çözümlemek için kullanın. Dikkatli ve planlı hamleler yapmalısınız. Gönül işlerinizde kıpırtı görünüyor.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde bazı konular hakkında karar vermekte zorlanıyorsanız, güvendiğiniz birine danışın. İş arıyorsanız veya görüştüğünüz bir yerden haber bekliyorsanız, bugün şanslı gününüzde olmayabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>