Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şüpheler Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 90%

Bir arkadaşınız ya da sevgilniz, size yaşadığı talihsizlikten yakınabilir ve sizin sıcak ve şefkatli yapınız tam da ihtiyaç duyduğu şey olabilir. Bununla birlikte, empati beceriniz sayesinde ne hissettiğini anlayabileceksiniz. Ancak kendinizi korumaya çalışın ve aşırı duygusal yüklenmelerden kaçının. Yaratıcı projeler beklemede olabilir; aklınıza hiçbir şey gelmiyor olabilir ya da buna benzer bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Çok ciddiye almayın, bu sadece geçici bir süreç.

Bugün, bir şeyleri başarmanın deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu günlerden biri, özellikle de söz konusuve iletişimse. Bahaneler ürettiğinizi, -özellikle yüzleşmeler söz konusuysa- normalden çok daha sık aralarla mola verdiğinizi fark edebilirsiniz. Günün enerjisiyle çatışmayın. En önemli işleri halledin. Geri kalanları yarına bırakırsanız dünyanın sonu gelmeyecek.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

21 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili destekler ve tedaviler gündeminizde olabilir. Evinizle ilgili yenilik ve tadilatlarla ilgilenebilirsiniz. İş ve özel hayatınız arasında doğru bir denge kurmanız gerekebilir. Akşam saatleriyle daha huzurlu ve sakin olabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son birkaç aydır şüpheye sürüklendiğin konularla ilgili cevapları buluyorsun. İş yaşantına özen gösterdiğin bugünlerde, terfi haberi alabilirsin. Beklenti içerisinde olduğun ilişkinde geleceğe yönelik adımlar atmak istiyorsun. Uzun süreli birlikteliği olan bir Kova burcuysan, evlilik teklifi alabilirsin.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ait olduğunuz ortamı sorgulayabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Duygularınızı ifade etmek sizin doğanıza uygun olmasa da yalnızlığı seçmek yerine karşınızdaki kişiyle ortak bir dil oluşturmalısınız. Herkesin penceresi vardır ve farklı yere açılır.

21 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara çalıştığınız insanları dâhil etmek ve paylaşım içinde olmak iyi bir seçim olabilir. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin.

21 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden istediğiniz ama yapamadığınız bazı şeyleri bugünlerde tekrar gündeme getirebilir ve başarılarınızla övünme fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkılmanızı önleyecek ve sizi yeni zorluklarla yüzleştirmeye hazırlayacak bir maceraya atılacaksınız. Bundan daha iyi ne olabilir?

21 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız, sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri  kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz. Sosyal çalışmalarınız önemli. 

21 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün konusu işiniz olacaktır. Ortaklarınızla iletişiminizi artırabilir, bazı maddi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizden göreviniz dışında işler bekleyebilirler, beklentileri karşılamak için neye söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden ayrılma kararı almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir günün tadını çıkarın.

21 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız kritik dönemde, bununla ilgilenin. Sevgilinizle ilişkiniz çok kötü durumda ama ondan bir türlü kopamıyorsunuz. Onunla sorunlarınızı konuşarak, ilişkinizin devam edip etmeyeceği konusunda karar almaya çalışın. İş ortamınızda doğru olanı yapmaya çaba gösterin. Dayanışma ve yardımlaşma gibi konular sayesinde işlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün görünüyor. Tavır ve davranışlarınızla sempati kazanacaksınız. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak.

21 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>