Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çevren Genişliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim aksaklıklarına dikkat etmeli, kendinizi daha iyi ifade etmeye, karşınızdakilere tam anlamıyla kulak vermeye özen göstermelisiniz. Olayları kendi açınızdan ele almaya, zaman zaman bencilliğe kaymaya açık bir gündesiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki yeni pozisyonuna hızlı bir şekilde uyum sağlaman patronunun gözünden kaçmayacak. Bu durumda mevcut yoğunluğun daha fazla artabilir fakat bu durum seni rahatsız etmeyecek. Çevrende farklı insanlar görmek sana iyi gelecek. Yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlarda yer alıyorsun.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş gereği kısa seyahatler ve görüşmeler söz konusu olabilir. Günü yeni bilgilerle tamamlayacağınız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Zira tüm görüşmeleriniz sizi ileriye taşıyacak ilham kaynaklarını da içinde barındırıyor olacaktır.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Kendinizi farklı işlere yönelmiş durumda bulabilirsiniz. Öğle saatlerinde iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları farklı tarafından alıp, ortamı sakinleştirebilirsiniz. Gün içinde ticari görüşmeler önem kazanabilir. Detaylara dikkat etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden istediğiniz ama yapamadığınız bazı şeyleri bugünlerde tekrar gündeme getirebilir ve başarılarınızla övünme fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının bugün zafer kazanmasına izin verin. Ne kadar harika olduğunuzu biliyorsunuz ve eğer dikkat çekmek istiyorsanız başka şeyler denemelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Koç’ta  ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinize daha odaklı olacağınız bir aylık bir dönem başlıyor. Bu dönemde kendinizi daha çok gösterebilir, ışığınızla parlayabilir, hayallerinizi, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte tutku verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki herkesin neşe kaynağısınız ve insanların gününü şenlendiriyorsunuz. Hayatınızın her alanında çok başarılı olacaksınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 45' 19"
Ay
Akrep
19° 19' 08"
Merkür
Koç
26° 15' 50"
Venüs
Balık
21° 05' 55"
Mars
Balık
04° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 27"
Satürn
Balık
13° 15' 16"
Uranüs
Boğa
20° 38' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 10"
Lilith
Başak
19° 45' 03"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>