Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Romantik ilişkilerinizin belirsizlik içinde olması muhtemel. Sevgilinizin yalnızca sizin için yaratıldığını hissedebilirsiniz, ama ruh eşlerinizin bile kusurları vardır (kusurlar sevimli olabilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek, sanatsal projelerinizin bu enerjilerle daha da kalitesi artıracak ve insanları etkileyecek oldukça etkileyeccek. Başarı sizinle!

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak yoğun bir hava hakim. Huzursuz ve değişim arzusunun yüksek olduğu bir ruh halindesiniz fakat herhangi bir ciddi girişimde bulunmaya da istekli değilsiniz. İç sesiniz, herhangi bir girişimde bulunmadan şikayet etmenin de faydasız olduğunu söylüyor. O zaman niçin bir şeylere hızlandırmıyorsunuz? Spiritüel bir danışmanla iletişim kurup aradığınız cevalara hemen ulaşın.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkileri ve partnerlikler ön planda olabilir. Sevdiklerinizle daha yakın ilişkiler, daha samimi iletişimler içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyleri yapmak, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evcil hayvan besleyen bir Kova burcuysan, onun sağlığı ile daha fazla ilgilenmek isteyebilirsin. Uzun süredir alışveriş yapmadığını fark edip kendini internet sitelerinde gezinirken bulabilirsin. Dolabını yenilerken tarzında da ufak değişiklikler yapmayı düşünüyorsun. Hafta sonunu sadece kendine ayırıp dinlenmek sana iyi gelecek.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı açıklamak isteyebilirsiniz. Hislerinizin gerçek olduğunu anladığınızda karşınızdaki kişi ile konuşma zamanı gelmiş demektir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evle ilgili konularda daha sakin kalmaya bakmalısınız. İnatçılık etmeyin. Akşam saatlerinde ise aşk ve eğlenceli konulara daha açıksınız.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugünlerde maddi manevi doyum sahibi olarak kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Bekleme sürecini sürdürün.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir devam eden bir inancınız hakkında fikrinizi değiştirecek misiniz? Bu konuda insanlarla tartışmaya hazırsınız ve bu sizin hakkınızda çok şey söylüyor.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla, madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok. 

23 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün yoğunlaşabilir ve ev ile sağlık konuları da önem taşımaya başlayabilirler. Bu yüzden hayallere dalıp gitmemeli, gerçek olanı gözden kaçırmamalısınız. Öncelik sıralaması konusunda sıkıntı yaşayabilir ve gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kuralları çiğnemediğinizden emin olun. Bugün kendinizi gergin hissederseniz, rahatlatıcı bitki çaylarından faydalanın.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda fayda var. Paraya ihtiyacınız olacak!

23 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 59" R
Ay
Akrep
00° 45' 43" R
Merkür
Koç
16° 07' 19"
Venüs
Koç
22° 52' 41"
Mars
Balık
24° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 41"
Satürn
Balık
15° 58' 19"
Uranüs
Boğa
21° 58' 29"
Neptün
Balık
28° 42' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 56"
Lilith
Başak
22° 36' 24"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>