Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerin Gelişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2021, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sizin için aşkın eli kulağında ve sıcak romantizmin bugün içim büyük bir faktör olduğunu göreceksiniz. Sahip olduğunuz kocaman kalbe kulak verin ve insanlara kalbinizi açın. Bugün pek çok insan ilginizi çekebilir çünkü onlar kişiliğinizin eğlenceli yönünü keşfedecekler. Bu gece sevdiğiniz kişinin kollarındayken çok mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız hakkında garip bir rüya görebilir ve o kişiyi merak ederek uyanabilirsiniz. Ancak, onunla iletişime geçmek zor olabilir. Belki rüyanız gerçeği yansıtmıyordur. Rüyada ilginizi çeken şey sizin ve arkadaşınızın ruh hali olabilir. Bunu bir düşünün. Arkadaşınıza ulaşmaya çalış, ama panik yapmayın.

26 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilir, işinizi iyileştirmekle ilgilenebilir, finansal anlamda ilerleme kaydedebilirsiniz. Olayları somut tarafıyla değerlendirme zamanı.

26 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında beklediğin destek sonunda geliyor. İşlerin uzun süredir sıkışmadaydı, yavaş yavaş rayına oturacak. Evli bir Kova burcuysan, ev işlerinde sana yardım etmediği için eşine sitemde bulunabilirsin. Kardeşi olan bir Kova burcuysan, kardeşin senden yardım istemek için yanına gelebilir

26 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutin işlerinizi yoluna koymak için her zamankinden daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Beklenmedik yeni gelişmelerin oluşması planlarınızı geciktirebilir. Kenarda bir b planı olmanızı krizlerin etkisini azaltacaktır.

26 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla daha çok meşgul olabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda karışıklıklar olabilir.

26 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bazı konuların size verim ve doygunluk verdiğini görebilirsiniz. Ayrıca kendinize küçük mutluluklar yaratabileceksiniz.

26 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

26 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren zihninizi genişletmenize yardımcı oluyor ve sizi her şey hakkında meraklandırıyor. İnsanları tanımak için daha fazla çaba sarf ettikçe sosyal yaşamınız da hareketlenecektir. Önümüzdeki birkaç hafta meşgul olabilisiniz, bu yüzden tadını çıkarın!

26 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranma konusunda  engel tanımıyorsunuz. Başarınız biraz da, soysal ilişkilerinizdeki uyumlu davranışlarınızla paralel gelişiyor.  

26 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı daha iyi bir konuma getirebilmek için çabalamaya devam edin. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanın ve çevrenizdeki insanların tavsiyelerini dinleyin. Gün içinde kendinize vakit ayırmaya çalışın.

26 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde çok alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bazı girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

26 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 38" R
Ay
Yay
05° 17' 42"
Merkür
Koç
16° 01' 06"
Venüs
Koç
26° 18' 38"
Mars
Balık
26° 47' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 13' 57"
Uranüs
Boğa
22° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 33"
Lilith
Başak
22° 54' 56"
True Node
Koç
15° 32' 06"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>