Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeteneklerini Keşfediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 60%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Yoğun bir gün geçireceksin. Bugüne ekstra planlar yapma! Evin, ailen veya sevgilin senden çok şey bekleyebilir. Hatta, enerjin son raddesine dek zorlanabilir; o yüzden kendine de bir miktar sakladığına emin ol. Eğer kendini bütünüyle onlara verirsen sinirlerin bayağı hasar görecek!Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

24 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akılcı ve mantıksal yanınız daha baskın olacak. Duygusal konulardan uzaklaşabilir, olayları duygusal açıdan değerlendirmekten kaçınabilirsiniz. Yeni bakış açıları, yeni fikirler kazanabileceğiniz bir gün.

24 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanata karşı olan yeteneğini fark edebilirsin. Kendi kendine yaptığın karalamalar, çevrendekilerin çok hoşuna gidebilir. Onların desteği ile birlikte hayatında yeni bir sayfa açabilirsin. Konu yenilik ve kendini geliştirme olduğunda çekincelerin yok. Akşamüzeri ailen ile birlikte sinema gecesi planlamak isteyebilirsin.

24 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş vakitlerinizi yeni hobiler kazanmak için araştırma yaparak doldurabilirsiniz. Yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz yeni aktiviteler öncelik kazanacaktır. Seçenekler arasında sporun da olması sizi fiziksel olarak da rahatlatır.

24 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı uğraşlar ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha tutkulu ve isteklisiniz. Pek çok alanda kararlılık göstererek kendinizi gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elementlerle olan iletişiminiz, topraklanmanız size iyi gelecek. Mümkünü varsa bir miktar tuzlu suyu duşunuza eklerseniz negatif iyonlardan kurtulabilirsiniz.

24 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda istediğiniz şeyler ulaşılamayacak gibi görünebilir, ancak durumun geçici olduğunu hatırlamanız gerekir. Sabır ve azim, tam da olmak istediğiniz yere varmanıza yardımcı olacaktır.

24 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da, yaşadığınız olayları kendi tarzınıza göre yönlendiriyor ve istemediğiniz şekilde suçlanabiliyorsunuz. Bugün, bir takım olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. 

24 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Borç, kredi, sigorta gibi parasal konularla ilgileneceğiniz ve bu konularda atacağınız adımların da çevreniz tarafından etkilenmesine izin verebileceğiniz bir gündesiniz. Kendi kararınızı vermeye çalışmalı, bu maddi konuların çevrenizdekileri değil, sizi ilgilendirdiğini unutmayın.

24 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili olduğunuz kişi ile birlikte aynı geleceği paylaşmak isteyip, istemediğinizi kendinize sormalısınız. Sahip olduğunuz parayı, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Meditasyon yaparak, rahatladığınızı hissedin.

24 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

24 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 33"
Ay
Akrep
22° 29' 08"
Merkür
Koç
26° 23' 05"
Venüs
Balık
21° 24' 59"
Mars
Balık
04° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 43"
Satürn
Balık
13° 17' 02"
Uranüs
Boğa
20° 39' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 11"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 04"
Lilith
Başak
19° 46' 46"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>