Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hesaplarını Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

İnanılmaz tutkunuz ve yaratıcılığınız bugün ön planda olacak. Ayrıca, içinizde sizi bir sonraki aşamaya geçme konusunda teşvik eden büyük bir huzursuzluk olabilir. Kalbinizin isteği her ne ise, fedakarlık gücünüzü başarma isteğinizle birleştirin. İçinizde, özellikle böyle günlerde parlayan bir güç var.

Genellikle bağımsız olarak çalışmayı tercih etseniz bile, biriyle işbirliği yapmaya karar verebilirsiniz. Bir partnerin size yardımcı olacağı konusuna her zaman güvenmiyorsunuz. Ama bugün takım kurma olasılığına daha açık olmalısınız. Bir projeyi iki bölüme ayırabilirsiniz. Ortağınıza, sivrileceği bazı görevler verin. Bu arada, siz de en iyi yaptığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Bu ittifakı oluşturmak mükemmel bir kimya yaratabilir.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Vakit ayırmak ve ilgilenmek istediğin bir konu varsa, bugün bunu gerçekleştirmek için harika bir gün. Macera heyecan, yaratıcı akış ve enerji getirir. Bir Yay olarak, bunlar senin için olmazsa olmazdır! Sanatsal bir doğan var ve devam eden dürtü ruh sağlığın için önem teşkil ediyor. Bugün yeni bir şey dene mesela. Daha önce gitmediğin bir yere gitsen bile aradığın adrenalini bulacaksın!Eviniz bugün boş olabilir ve bunu bunaltıcı bulabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri uzakta olabilir ve yalnızlığınızdan zevk almak yerine, muhtemelen etrafınızdaki dört duvarın üstünüze geldiğini hissedeceksiniz. Açıkçası, buna tek çözüm dışarı çıkmak olacaktır. Hava şartlarına uygun bir yürüyüş yapın. Kitapçılara veya antika dükkanlarına gidebilirsiniz. Başka bir şey yapmak için çok yoruluna kadar eve gitmeyin. Gününüzün tadını çıkarmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

31 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda temkinli ve titiz olmalı, abartılı riskler almamalısınız. Gereksiz harcamalar yapmaya açık olabilirsiniz. Olayları daha çok kendi açınızdan değerlendirebilirsiniz.

31 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne maddi işlerini gözden geçirerek başlıyorsun. Bir süredir biriktirdiğin parayı kontrol ettiğinde iyi bir birikim yaptığını fark edeceksin. Düzenli olarak yardımda bulunduğun bir kurum varsa parayı oraya bağışlamak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin.

31 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak ve sahip olmak istediklerinizi tartmak isteyebilirsiniz. Her şeye somut verilerle bakan sizler soyutluk kavramının eksikliğini yaşadığınızı düşündükçe kararlarınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Kendinize bir zaman çizelgesi hazırlayarak karşılaştırma yapabilirsiniz.

31 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

31 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkla ilgili tutumunuzu değiştirmeniz önemli olacak. Kararlı ve dengeli bir konuşma partnerinizi etkilemeniz hususunda iddalı ve güzel olacaktır.

31 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün içinizde seyahat özlemi varsa uzak bir ülkede geçen bir roman seçin, her zaman ziyaret etmek istediğiniz bir ülke hakkında bilgi edinin ya da sadece yabancı bir ülkede çekilmiş bir film izleyin. Kendinize bir kaçış sağlamak için en iyi yöntemler şimdilik bunlardır. 

31 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Yaratıcılık yeteneğinizi ve çekim gücünüzü, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza geliyor.

31 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aradığınız partner adayını bulamadıysanız bile pozitif kalmaya çalışın. Finansal durumlar yüzünden kendinizi çok fazla strese sokuyorsunuz. Enerji seviyenizi yükseltecek aktivitelere yönelin ve hayatın tadını çıkarın.

31 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Daha bilinçli davranışlar sergilemeniz aşkınıza mutluluk getirecek. Küçük kıskançlık gelgitlerinin tek taraflı olmadığı çok açık. Bunun, duyguların diri olduğu şeklinde değerlendirilmesi daha yapıcı olabilir. Kısa bir yolculuk ve dinlenme ruhi durumunuzu düzelteceği gibi size yeni fikirler ve enerji de getirecek. Maddi hiçbir meseleniz yok, gönlünüz de huzur içinde olacak. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

31 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>