Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlarını Kabulleniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 40%

Sevgilinizden geçici bir süreliğine ayrılmanız, biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Kendinizi sizi ilgilendiren projelerle meşgul edin ve yalnız değilsiniz. Kendinizi bunlarla uğraşamayacak kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkıp egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bir aerobik dersine katılın. Sevdiğiniz şeylere odaklanıp kendinizi aktif tutmaya çalışmak, kafanızı rahatlatacak!

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz ve yaşam alanınızda düzen sağlamak, değişiklik yapmak ile ilgilenebilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Finansal düzenlemer ve harcamalar gündeminizde olabilir.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarından kaçmak yerine onların üstüne gitmeyi tercih ediyorsun. Şükretmeyi hep bildin. Mücadele ettiğin takdirde sorunlarının üstesinden geleceğinin farkındasın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Kova burcuysan, ailenin manevi desteğini fazlasıyla hissedeceksin. Hafta sonu çalışan bir Kova burcuysan işin için belgelerini yedeklemek isteyebilirsin.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstemediğiniz halde zorunlu olarak sosyal faaliyette bulunmanız gereken kişilere tahammül seviyenizi zorlayarak sabretmeye çalışıyorsunuz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da sevgilinizle daha dengeli bir ilişki kurmaya bakmalısınız. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret edin.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkla ilgili tutumunuzu değiştirmeniz önemli olacak. Kararlı ve dengeli bir konuşma partnerinizi etkilemeniz hususunda iddalı ve güzel olacaktır...

30 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda istemiyorsan zor durumlarla başa çıkmak zorunda değilsiniz. Kaçınma uzun vadeli bir çözüm değil, ancak şimdilik yeterince iyi. Bir sürü farklı güçlükle uğraşmak zorunda kalmadan bir gün geçirmeyi hak ediyorsunuz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mükemmele kavuşmak zaman alacaktır. Kendinize sorduğunuz sorular çok önemli unutmayın. Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Bugünlerde çevrenizden, eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla göreceksiniz.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize kaşı daha açık sözlü olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız ve kendinizle gurur duyacaksınız. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalışın.

30 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar ruh haliniz partnerinize de yansıyor, olabildiğince bu durumdan kurtulmaya çalışın. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirlerinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

30 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>