Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Kova kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Bugün çevrenizdeki çocuklu anneler tarafından ziyaret edilebilirsiniz ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz. Telefonlar ya da mektuplar da gündeminizde olabilir. Kütüphanelere, kitapçılara ya da iyi ve son çıkan kitapların bulunduğu mağazalara ve sanatla ilgili şeylerin bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bugün kendin pişir kendin ye tarzda bir yemek vermek için uygun bir gün olabilir, gezegenler ve yıldızlar herkesin birbirine yardım etmekten hoşlanacağını söylüyor. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlayacak konuşmaların gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler alanınızda gerçekleşen dolunayın etkileriyle bazı ilişkilerinizde mevcut dengeler değişebilir. Hırs, özgüvensizlik, korkular ve bencillikler ilişkilere kalıcı zararlar verebilir. Farkındalığınızı yükseltip sağlıklı olan tavrı sergilemelisiniz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerine daha çok eğildiğin bu günlerde gündeminin belirleyici unsuru yaratıcılık ve azim olacak. Kendini hiç olmadığı kadar odaklanmış hissediyorsun. Hayatına farklı insanlar katmak için yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilirsin. Yakın bir akrabanın senden bir isteği olabilir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Ortaklı işlerinizde sizin üzerinize yıkılan çalışmaları toparlamak için uğraş verebilirsiniz. Planlı ve hedef odaklı olmanız iyi olacaktır. İlişkilerde netlik kazanıyorsunuz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz bazı konularda desteğinize ihtiyaç duyabilir. Ortaklı konularda eksikleri toparlamaya çalışacağınız bir gündesiniz. Karşınızdaki insanlar beklentilerinizi tam olarak karşılayamadıklarını hissedebilirsiniz. Gün içinde açık düşmanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sizi uğraştıran durumlar keyfinizi kaçırabilir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki kafa karışıklığı yaşamak partnerinize çok iyi gelmeyecektir bu sebepten kendinizi duruma uyum sağlatın.

28 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

28 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni flörtünüzle konuşacak konu mu bulamıyorsunuz? Modern dünya hakkında yeterince araştırma yaptığınızda, her zaman söyleyecek bir şeyleriniz olacak. İlişki kurmak söz konusu olduğunda bu değerlidir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

28 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi sürekli olarak size farklı gelen şeyler üzerine yoğunlaştırıp kendi işlerinizi aksatabilirsiniz. En çok ilginizi çeken konular uzak ülkeler ve farklı kültürler olacaktır. Tüm programınızı değiştirip aniden yabancı ülkelere seyahate çıkmaya karar vermeniz mümkündür.

28 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni insanlar ile tanışma fırsatı yakalayacaksınız. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Biraz yalnız vakit geçirmeye ihtiyacınız olabilir.

28 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizde ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz olayların olumsuz etkilerinden kurtulmanız gerekiyor. Eğer olayları olduğu gibi kabul ederseniz, kendinizde meydana gelen değişimin ne kadar olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Ödemeler yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak, olanaklarınızı artırmak için bir dizi görüşmeler yapabilirsiniz.

28 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 49' 42" R
Ay
Yay
06° 37' 03"
Merkür
Koç
16° 01' 37"
Venüs
Koç
26° 26' 20"
Mars
Balık
26° 52' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 46"
Satürn
Balık
16° 14' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 54"
Lilith
Başak
22° 55' 38"
True Node
Koç
15° 31' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>