Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Daha İyi Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Coşkun bir modda olacaksınız. Hayatınızda neler yapmak istediğine bakacaksınız. Ev yenileme veya marangozluk işleri gibi fiziksel projeleri düşünebilirsiniz. Ya da kişisel ilişkilerinizde neler yapmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Romantik yaşamınızda daha güçlü bir temel geliştirmek isteyebilirsiniz. Şimdi, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bazı olumlu stratejiler geliştirmek için iyi bir zaman.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmekten çekinmeyin ve mantıklı düşüncelerinizin iyi vakit geçirmenize engel olmasına izin vermeyin. Tesadüfen girdiğiniz yolların hiçbirinden pişman olmayacaksınız, bu yüzden otobandan çıkın ve yeni bir güzergah keşfedin. Yolculuğu en unutulmaz kılan şeyin bu küçük macera dolu yollar olduğunu göreceksiniz. Toprak yolun nereye uzandığından korkarak basit zevkleri kendinizden esirgemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk bakışta başaramamışsın gibi durabilir ama tekrar ve tekrar dene. Elbette ilk denemede her şeyi doğru yapmak istemiş olabilirsin fakat bu her zaman böyle olmaz. Sakın işler istediğin gibi yürümezse cesaretini yitirme. Kaldığın yerden devam edersen başarıya adım adım yaklaştığını sen de göreceksin. Roma'yı bir günde fethetmeyi bekleyemezsin.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkiler, sosyal çevreler ön planda olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinize odaklanabilir. Arkadaşlık ortamında flört durumları oluşabilir. Daha yapıcı olup, orta yolu bulmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha çok güveniyorsun. Rutin işlerini ve sorumluluklarını başkalarına emanet etmekte çekinceler yaşayabilirsin. Yakın arkadaşın ile sorunları halletmiş olman ruhen daha iyi hissetmeni sağlıyor. Bazı faturaları ödemeyi unutmuş olman teknik aksaklıkları beraberinde getirebilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle uzun sosyal medya görüşmeleri yaparken günlük işlerinizi de ihmal etmemelisiniz. Aksi takdirde bu ihmal ilerleyen günlerde sıkışmanıza sebep olabilir.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken sosyal konularda, İletişim alanında daha hareketli bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni beklentiler var.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne dilediğinize dikkat etmeniz gerekecek çünkü enerjisel kapılar sizler için çok açık olacak. Her açıdan kıskançlıkla sınanabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesaret verici olun ve başkalarının şu anda üzerinizde olan iyi enerji dalgasına girdiğinden emin olun. İnsanlar için güzel zamanlar yaratmak sizin için kolaydır çünkü en çok değer verdiğiniz insanlara karşı son derece cömertsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, kişisel egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. 

6 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece etkin ve verimli olacağınız bir gün içerisindesiniz. Elinizi attığınız her işi başarıyla tamamlamak çok da zor olmayacaktır. Kendinizi sosyal yönü olan işlere yöneltirseniz, daha da büyük başarılar ve atılımları mümkün kılabilir, kendi isminizi öne çıkarabilirsiniz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Kendinizi çok iyi hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara iyi enerjiler yayıyorsunuz.

6 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar çıkabilir. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanacak. İş hayatında çok yardımı dokunacak bir kimse ile kuvvetli ilişkiler içine gireceksiniz, bu ilişkiyi sürdürmelisiniz. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir. Dikkat edin.

6 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 42" R
Ay
Yay
13° 10' 38"
Merkür
Koç
16° 04' 57"
Venüs
Koç
27° 04' 20"
Mars
Balık
27° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 55"
Satürn
Balık
16° 17' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 57"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 40"
Lilith
Başak
22° 59' 03"
True Node
Koç
15° 30' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>