Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusal Sorunlar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Genel olarak davranışlarınızın göze çarpabileceği bir gün. İlişkinize zarar vermekten kaçının.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak. Toparlanmanız gereken bir gün.

Elde edecek olduğunuz gelirler konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmeye devam etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev alışkanlıklarınız değişebilir. İşiniz, duygularınız, ihtiyaçlarınız gibi pek faktörün etkisi sizi bazı düzenleme, tadilat ve değişiklik işlemlerine sevk edebilir. Lüks ve konforun pahalı eşyalarla değil, sizi rahat ettiren seçeneklerle yaşanacağını unutmayın.

9 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcundaki insanlar için iletişim konuları ön planda olabilir. Zihinsel olarak keskin ve hızlı düşünebilirsiniz. Farklı insanlarla etkili iletişim kurabilir, projelerinizi hızlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Ancak, beklenmedik durumlarla karşılaşabilir ve esnek olmanız gerekebilir. Dikkatinizi dağıtabilecek unsurlardan uzak durarak günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

9 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Kova burcuysan, ilişkinde duygusal olarak bazı şeylerin eksik olduğunu düşünmeye başlayabilirsin. Kendini toparlamak için biraz yalnız kalmak isteyebilirsin. Uzun bir yolculuğa çıkmak için hazırlık yapıyorsun. Eksik eşyalarını tamamlamak için alışverişe çıkmak isteyebilirsin.

9 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığınızı düşünebilirsiniz. Söylemlerinizin ve davranışlarınızın doğru anlaşılmaması, arka planda bazı sorunlar doğurabilir. Bugün bu sorunlarla karşılaştığınızda tepkilerinizin yapıcı olmasına özen göstermelisiniz.

9 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. Kişisel konularla ilgili zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Duygusal konularda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde değişiklikler olabilir.

9 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi üstün görebilirsiniz ve edindiğiniz bilgileri başkasını manipüle etmek için kullanmak isteyebilirsiniz. Bu tutumunuz tepkilere neden olabilir.

9 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir iş, yeni bir yatırım, yeni konular ve farklı odak noktaları bugün senin ilgini cezbedecek. Hayatına katmak istediğin yeniliklere odaklanmak için bugün istediğin fırsatı bulabilirsin. Algılarını açık tutmalısın bugün.

9 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün özellikle iletişim, öğrenme ve bağlantı kurmayla ilgili olarak hedef ve niyet belirlemeyi teşvik edebilir. Gün, çevrenizdeki dünya hakkında bilgi edinmenizi, dışarı çıkmanızı ve yeni insanlarla tanışmanızı mümkün kılar. Artık bir sonraki aşamaya geçebilmeniz için sizi modası geçmiş koşulları, şeyleri ve durumları bırakmaya motive eden bir sarsıntı veya bir drama meydana gelebilir. İlerlemek ve parlamak için harika yeni fırsatlar olabilir ancak kendinizi zorlayacak kadar çok şey üstlenmemeye dikkat edin.

9 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Özgürlük duyguları ve ayaklarınız bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamazken, hala kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz, hatanız. Beklentilerinizi artık gündeme getirin.

9 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

9 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün eğitim, seyahat, yer değişikliği, kardeşlerle ilgili konularda yeni gelişmeler gerçekleşebilir Gününüz şahane geçsin.

9 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız için ani kararlar gündemde. Sevgilinizin içinde kuşku yaratacak davranış ve imalardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız. İş anlaşmaları yapmak için uygun bir gün. Hiç beklemediğiniz kişilerle güzel projelere imza atmanız mümkün. İş hayatınızdaki yeni gelişme çok daha az para derdi çekmenizi sağlayabilecek gibi görünüyor. Acil ödemeniz gereken borçlarınız var, ihmal etmeyin. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var

9 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>