Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kendi Hayatına Odaklanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Bugün büsbütün olaylı geçecek. Muhtemelen, sıkıcı birtakım işlerle uğraşmak zorunda kalacaksın: bir projenin detayları veya özel hayatını ilgilendiren bir problem olabilir bu. Bu meselenin sonunu getirmeden dinlenemeyeceksin ve her ne kadar başkaları tarafından ayartılmaya çalışsan da buna müsaade etmeyeceksin. Gözün sadece bu problemi görecek ve çözmek için odaklanacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan bir yenilikçi olma özelliğiniz bugün ortadan yok olmuş gibi görünüyor. Aslında, otomatik olarak gerçekleştirebileceğiniz rutin görevlerin dışında bir şey yapmak istemeyebilirsin. Sadece düşük vücut ritminizden muzdaripsin, bu yüzden tembel bir serseriye dönüştüğünüzü hissetme tuzağına düşme. Bugün ve yarın dinlenirsen, yarın her zamanki enerjik ve yaratıcı kendin olacaksın. Bu akşam takip ettiğin dizileri izle ve bugünü unut.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalar ve uyku düzensizlikleriyle güne başlayabilirsiniz. Bilinçaltı rüyaları bugünlerde artış gösterebilir. Gün içinde geleceğe ve geçmişe daha odaklı olabilir, anda kalmaktan daha uzak olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili şifa adına küçük destekler alabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yoran insan ilişkilerinden uzaklaşmak isteyebilirsin. Aile üyeleri içinde maddi sıkıntısı olan birine yardımcı olmak istiyorsun. Tüm karmaşalarından arınarak kendi hayatına odaklanmak istiyorsun. Evli bir Kova burcuysan eşin ile birbirinizi yanlış anladığınız konular olabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla iletişim halinde olabilirsiniz. Size ihtiyaç duydukları konularla ilgili bir planlama yaparak elinizden gelen desteği sağlamak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde bugün güzel gelişmeler sizleri bekliyor.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Toplu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde işleriniz yoluna girecektir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mümkünse ayaklarınızı denize sokun ya da topraklanın. Doğanın canlandırıcı enerjisinden destek alırsanız çok güzel geçecek bir gündesiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi ve kurallarınızı daha rahat ifade ederken, maddi konularda istediklerinizi daha rahat elde edebilir, yeteneklerinize yönelerek çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün aileniz, patronlarınız ve kurumlarla yapacağınız olası görüşmeler olumlu geçecektir.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kararsız hissediyorsanız, hayal kırıklığına uğramayın. Karşılaştığınız şeyin artılarını ve eksilerini öğrenmek için gereken araştırmayı yapın. Güvendiğiniz kişilere danışın ve onların fikirlerini de göz önünde bulundurun.

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün,ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu olacak. Birçok işinizi zincirleme şekilde halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün.

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışverişlerinizde kullanışlılığa değil, güzel görüntüye para harcama eğilimine girebilir, birkaç gün sonra da yaptığınız masraf için üzülebilirsiniz. Maddi konularla ilgili olarak titz davranmalı, ani dürtülerle değil, ince düşünülmüş programlar çerçevesinde hareket etmelisiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve kendinize güvenin. İçten bir tebessüm mutluluk dolu bir günün kapısını açabilir.  

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinize gittikçe yerleşen tekdüzelik, alışılması durumunda risk taşıyabilir. Daha hareketli günler için bugünden önlem almanız gerekiyor. Elinizdeki imkanların değerini iyi bilmemeye başladınız. Sizin durumunuzu kıskananlar var. Gelecek için ümidinizi sürdürmeniz, bu imkanları değerlendirmekle mümkündür. Yatırım konusunda acele ederseniz zararlı çıkabilirsiniz. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacaktır.

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>