Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tasarruflusun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2021, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, geçmişteki bir sıkıntınızı artık başınızdan defetmeniz gerekebilir. Bir akrabanız ya da arkadaşınız ile geçmişte yaşadığınız bir anlaşmazlık sizi hala uğraştırıyor olabilir. Bu durum sadece enerjinizi bitirir ve çok fazla strese neden olur. Tüm bu gerginlikleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakın. Affederseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınıza devam etmek bu durumu çözün ve bu kişiyle barış imzalayın.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün ani kararlar vermemeye çalışın. Haber vermeden, telefon etmeden kapınızı çalan insanlarla birlikte dikkatinizi dağıtan bir sürü şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu durumda, tek bir şeye odaklanmanız oldukça zor olabilir. Telefonlarınızı kapatabilir veya bugünü "balığa çıkma" günü ilan edebilirsiniz. Israrcı insanların baskısı altında kalmanıza izin vermeyin. Bir söz vermeden çnce kafanızı dinlendirmek için kendinize biraz vakit ayırın.

Eski bir amacını gerçekleştirmekten vazgeçiyorsun. Günün enerjisi hayatta ne istediğini anlamanı sağlayabilir. Eğer bir şeyleri gerçekleşmesi için zorluyorsan, bu hedefinin gerçekten çabalamaya değeceğinden emin ol. Belki de aradığın başarı biraz göz korkutucudur. Kendine karşı dürüst ol ve kendine, ulaşması daha kolay olan küçük hedefler koymaktan korkma.Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

1 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde aniden karar değiştirebilir, yeni bir istek ve heves içerisine girebilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerle ilgili daha heves odaklı ilerlediğiniz bir gün olabilir.

1 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın ilk gününden, kendine aylık bir program oluşturmak istiyorsun. Beklenmedik durumlar karşısında önlemlerini, önceden almak istiyorsun. Ertelediğin tatil konusu için arayışlarının devam ettiği bugünde, harcamalarından tasarruf edeceksin. Hazırlıklarını erkenden tamamlamak istiyorsun.

1 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olarak korku yaşıyor olabilirsiniz. İşlerinizin hesapladığınız gibi gitmemesi sizleri endişeye sevk ediyor olabilir. Bazen bilinmedik yollardan gitmek insanı daha güçlü kılabilir. Farklı yolları denemeyi öğrenin. 

1 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

1 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Partnerinize sürprizler ve hoş şeyler yapabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonra hayatınızda olumsuz bulduğunuz bir durumu değiştirmek, dönüştürmek için fırsatlar elde edecek, güçlü ve sabırlı tavrınızla insanları etkileyeceksiniz. Çözümlenmemiş konuları çözümlemek ve rahatlamak için ideal zamandasınız.

1 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meslektaşlarla ilişkiler, artanstresi nedeniyle biraz gergin olabilir. Birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, karar verme günü değil. Zihniniz biraz karışık olabilir. Yanlış anlaşılmalar veya yanlış bilgiler, ortaklığın bilgeliğinden şüphe duymanıza neden olabilir. 

1 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamın her adımında bir yerlere, bir konuya kendi çabanızla hakim olmasını istiyor; emek vermeden bir şeylere sahip olmak istemiyorsunuz. Bugünlerde her olayın arkasında farklı nedenler aramak sizde alışkanlık halini aldı.

1 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

1 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda meydana gelebilecek değişikliklerden korkmayın ve kendinize güvenin. Finansal olarak kötü bir durumda olsanız bile umudunuzu kaybetmemelisiniz. Bugün erkenden uyumak isteyebilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün duygusal değişime açık olduğunuz halde dikkat çekmeyebilirsiniz. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız.

1 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 06' 05" R
Ay
Yengeç
29° 15' 00" R
Merkür
Koç
27° 13' 32"
Venüs
Boğa
17° 07' 13"
Mars
Koç
09° 46' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 01' 57"
Satürn
Balık
17° 37' 51"
Uranüs
Boğa
23° 06' 13"
Neptün
Balık
29° 16' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 40"
Chiron
Koç
21° 22' 18"
Lilith
Başak
24° 47' 22"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 13/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>