Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz. Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz. Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir.

Tüm sorumluluklarını üstlendiğiniz yakınınızı kendi sorunlarıyla ara sıra da olsa baş başa bırakmanızda yarara olabilir. Tarzınız eleştiriyi hak ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüleriniz sizi frenliyor. Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övünecek, sevdiklerinize daha çok bağlanacaksınız.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:20 Ay-Pluto kavuşumu, kendinize olan güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayarak kolayca bitirebilirsiniz. Saat 23:38 Ay-Merkür görünüm etkisi, ortak kazançlar yani başkaları kaynaklı gelirleriniz konusunda mutlaka hesabınızı iyi yapmanız lazımdır. Bir an önce çıkarlarınız doğrultusunda kararlar almak isterken ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Başarılı, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmemiz dileğimle,

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Motive oluyorsun! Sorumlulukların,yaşamın, parasal kaynaklarına dair meselelerin bugünlerde kafanda ne kadar çok döndüğü tahmin edebiliyorum. Özetle kafanda birçok sorun var ve halletmeye nereden başlayacağını bilmiyor olabilirsin. İçinde bulunduğumuz günlerin bu anlamda sana en güzel desteği aile bireylerinden geliyor. Hiç yaşamadığın benzersiz hisler seni toplumsal duyarlılığa itecek. Yardımcı olmak, evde ailene destek olman seni çevrene karşı yapıcı gösterecektir. Onların toleranslı ve güven veren tutumu karşısında motive olacaksın. Evli ya da ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişinin arkadaşlarıyla yaşadığı sıkıntı ilişkinize yansıyabilir. Her ne sakinleştiren taraf olmaya çalışsan da başarılı olamayabilirsin.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Bunu yapan aslında birazda siz olabilirsiniz. Bugün çevrenizin vereceği destek oldukça önemli olacak.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ön plana çıkabilirsiniz. Sabah saatlerindeki değişimler sıkıntı içerebilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. İlerleyen zamanlarda koşullar daha akıcı ve keyifli olacaktır. Akşam sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRLİKTE olduğunuz kişiyle aranıza parasal konuların girmesine izin vermemelisiniz. O sizi çok seviyor unutmayın.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinize güvenerek hareket edebilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, cesur, kararlı ve gözüpek yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Her zamanki ciddi ve kararlı tutumunuzla dikkat çekeceksiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş hesaplaşmalar nedeniyle gün boyu yoğun duygular içindesiniz. İçsel baskı sağlık sorunlarına ve ilişkilerin bozulmasına yol açabilir. Gün boyu adil olmak önemli.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya yeni yıl takviminizi hazırlayarak başlayabilirsiniz. Zihninizi dinlendirmek zorundasınız. Hep sorumluluklarınızı düşünerek abartıya kaçmayın. Nasıl olsa hayatta her şeyin bir çözümü var. Resmi yazışmalarınızı hazırlayıp gönderimlerini hafta ortasına bırakın. Eklem, diş, sırt ağrıları canınızı sıkabilir. Düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. En kısa zamanda diş kontrolünden geçin.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

10 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 37" R
Ay
Yay
08° 33' 41"
Merkür
Koç
16° 02' 29"
Venüs
Koç
26° 37' 38"
Mars
Balık
26° 59' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 54"
Satürn
Balık
16° 15' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 26"
Lilith
Başak
22° 56' 39"
True Node
Koç
15° 31' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>