Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Açığa çıkarmadığınız bu problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi.

Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize oluyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz.

6 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:22 Güneş-Neptün görünümü, o hiç kimsenin bilmediği ancak sizin kendi dünyanızda önem taşıyan her meseleyi gözden geçireceksiniz. Çevrenize bakacaksınız. İnsanlar ne yapıyor, nelere üzülüyor, nelere gülüyor, neleri dert ediniyor. Sonra kendinize bakacaksınız. Dışa yansıtamadığınız, bir türlü tatmin olmadığınız arzularınızı düşüneceksiniz. Sizi neyin mutlu veya mutsuz ettiğini, nelere ihtiyaç duyduğunuzu düşüneceksiniz. Belki de kimse bilmez, aslında ne kadar özgür olmak istediğinizi. Fakat şartlarınız nedeniyle hayallerinizi ertelediğinizi. İşte bütün bu ruh halleri içinde, biraz kırgın, biraz hoşgörülü, çokça duyarlı bir şekilde günü geçirebilirsiniz. Saat 05:49 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu seyrinin rahatlatıcı enerjisi, hepimiz için hareketlilik, iyimserlik anlamına geliyor. Bedensel ve zihinsel açıdan sınırlanmak yerine sınırsız ve sonsuz olanı düşleyebiliriz. Sıkıntılarımız olsa dahi, bunların bizi hayattan uzaklaştırmasına izin vermemek adına yollar keşfedebiliriz. Saat 17:31 Ay-Jüpiter kavuşumu, dünya telaşından zorluğundan yorgunluğundan uzaklaşmamızı, kendi içimizde mutlu olmamızı sağlar. Pozitif yönde ruhu canlandırır, morali yükseltir ve rahatlatır.

6 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İşini şansa bırakmıyorsun! Derin bir oh çekebilirsin, bugün Merkür Retro'su bitiyor. Ortak çalışmaları düzenlemen gereken bir gündesin. İşini şansa bırakmamak için yeni girişimleriniçevrenle paylaşmaktan itina ediyorsun. Kendine belli çizgiler çekip, kurallarını kendinin belirlediği gibi yöneteceksin. Fakatarkadaşlarının isteklerini görmezlikten gelmemelisin. İdealist düşüncelerin önemli konulara yönelik konuşmaların bir yere varmamasına sebep olabilir. Derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsan bile, eşine fikirlerini açıklarken, özenli olmalısın. İstemeden de olsa kırıcı olabilirsin. Kilo problemi olan bir Oğlak burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin. Kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkaracaksın.

6 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenize bazı yeni oluşum kararları alabilir artık sizi aşağıya çeken insanlardan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Bunu yaparken hak ve haksızlık kavramlarını sorgulayabilirsiniz.

6 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı bugün kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi kabullenmeye itebilir. Öğle saatlerinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı düzenlemek ve daha iyiye götürmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz.

6 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Her şey birbirini tamamlayacak.

6 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ve dostluk ilişkileri söz konusu olduğunda hisleriniz de, sezgileriniz de oldukça kuvvetli ve bunlar size yön verebilir. Ancak esas mesele bunları karşı tarafa nasıl aktardığınızla ve hissettirdiğinizle ilgili olabilir.

6 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ertelenmiş işlerde ani gelişmeler olası. Yazılı işler, anlaşma metinleri düzeltilmek üzere size dönebilir. Sosyal çevreden beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

6 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, arkadaşlık ilişkilerinize ışık tutacak. Tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. Sevmek ve sevilmenin tadını çıkartın. Hayat paylaştıkça güzel. Günü keyifli bir yemek eşliğinde dostlarınızla geçirebilirsiniz. Dernek faaliyetlerinizin canlandığı bir dönemdesiniz. Yeni gruplar ve gelecek hedeflerinize ışık tutan bir gün.

6 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

6 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 47" R
Ay
Yay
07° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 12"
Venüs
Koç
26° 34' 02"
Mars
Balık
26° 56' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 13"
Satürn
Balık
16° 15' 06"
Uranüs
Boğa
22° 08' 34"
Neptün
Balık
28° 47' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 16"
Lilith
Başak
22° 56' 19"
True Node
Koç
15° 31' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>