Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ilişkinizden memnun olmanıza rağmen, partneriniz monotonluktan şikayetçi. Ona ve ilişkinizi yeterince zaman ayırmadığınızı düşünüyor. Bugünlerde bu konuda ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyor. Siz sözle takdirin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabilecek bir ortamı bekliyorsunuz.

Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Bunu bile bile harcamaktan kaçınmayacaksınız. Küçük bir birikiminiz bugünlerde eriyebilir.

Sağlığınızla ilgili bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli bir şey olmadığını anlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz ya da yakınınız yaşamını değiştirmeye karar verip sizin olduğunuz şehre gelmeyi düşünüyor. Onun bu değişikliği sizin de yaşamınızı hareketlendirecek. Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde fiziksel çekiciliğiniz, bilginiz, duruşunuz, kendinizden eminliğiniz sosyal yaşamda size etkili bir güç katar. Bulunduğunuz yere ayrı bir hava katarsınız. Sizi anlamak, çözmek, size yaklaşmak pek kolay olmasa da, bunun size ayrı bir hava kattığını söylemeliyim. Karşı cinste en fazla dikkat ettiğiniz unsur, güçlü duruşu, toplum içindeki konumu, yaklaşım tarzıdır. Bu testten geçen kişiyle yola devam edersiniz. Sevdiğinizi önemsersiniz. Sahiplenirsiniz, tutkuyla sarılırsınız. İş ve özel anlamda hedeflerimizi belirleyeceğiz ve ilişkilerimize önem vereceğiz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gücünü gösteriyorsun! Gücünü gösterebileceğin bir gün seni bekliyor. Her şeyin en iyisine layık olan sen, çevrendeki insanlar için de aslında aynı düşüncelere sahipsin. Gün içinde beklenmedik telefonlar alabilir, iletişim ağını genişletebilirsin. Senden yaşça büyük ya da belli konularda daha tecrübeli insanlardan tavsiye alabilirsin. Duyduklarını kulak ardı etmemeni tavsiye ederim. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Oğlak burcuysan, aileler arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu durumun seni kaygıya düşürmesine izin vermemelisin. Toparlayıcı tarafın gücüne güç katacaktır. Bugün ayrıca kendine estetik dokunuşlarda bulunmak için ideal bir gün. Yeni sezon alışverişi ya da bir kuaför ziyareti sana kendini iyi hissettirecektir.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanız bugün karmaşık olabilir. Beklentilerinizle ilgili ortaya çıkan ummadığınız engeller motivasyonunuzu düşürmesin. Sadece şartları bugün zorlamamakta fayda var.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgi alışverişi, eğitim ve öğretim adına verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal paylaşımlarınız dikkat çekici olurken sınırlarınızı aşma, macera ve keşif arzunuz sizi uzak yollara ve seyahatlere götürebilir. Ancak her türlü plan ve programda kontrol dışı durumları hesaba katmayı unutmayın.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bireysel sorumluluklar, çalışma arzunuz ve ailevi konularda yoğunlaşan gerginlik sonlanıyor. Zihniniz sosyalleşmek isterken ruhunuz evde olmak arzusunda. Bedeninizi fazla yormadan sosyalleşip vakit geçirmeye gayret edin. Fikirlerin uygulamaya geçtiği bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı beklentilerinizi karşılayacaktır.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı her zamanki gibi sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi denetlemeli, olumsuz ve kararsızlıklardan uzak durmalısınız. Katılacağınız bir davette karşılaşacağınız kişiye aşık olabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 09" R
Ay
Yay
21° 14' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 43"
Venüs
Koç
27° 50' 33"
Mars
Balık
27° 44' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 38"
Satürn
Balık
16° 20' 46"
Uranüs
Boğa
22° 12' 05"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 48"
Lilith
Başak
23° 03' 13"
True Node
Koç
15° 27' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>