Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kırıcı davranması sizi sevmediği anlamına gelmiyor. Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek.

Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz. İşyerinizde yaşanan gerilimlerden uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir.

Bugün yapacağınız harcamalarda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor.

Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir telefon, sizin için çok anlamlı olacak. Bugün her zamankinden daha mantıklı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir müjdeli haberiniz olabilir. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için iyi olmayabilir. Kendi çıkarlarınızı düşünmeye ihtiyacınız var. Bugün sizin dışınızda yaşanan bir gerginlik sizi gereğinden fazla üzebilir. Oysa konunun sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendinizi korumanızda yarar var.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, hedefe yönelik kararlı ve sabırlı şekilde ilerlemenin, başarmanın ve zamanı gayet olumlu şeklide kullanmanın işaretçisidir. Ne istediğini bilmenin, sorumluluk almanın göstergesi olan bu görünüm, önümüzdeki iki gün boyunca sizi destekleyici ve güçlendiricidir. İş girişimi, plan ve projeler, toplantılar olumlu yönde geçer. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, geçtiğimiz 17 Kasım tarihi öncesi başlanan işlerin yürürlüğe konulmasını sağlıyor. Eğer eksikler varsa, tamamlayınız. 17 Kasım sonrası başlanan işlerde durgunluk olabilir, gecikmeler yaşanabilir, sabırsızlık baş gösterebilir. Ancak üzülmeyiniz. Aralık ortası bu işleri hızlı ve başarılı şekilde bitirirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber alırsınız. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Planlarını hayata geçirmek isteyeceksin! Önemli kararlar alma arifesinde olduğun bir gün. Özellikle eğer birlikteliği olan bir Oğlak burcuysan, sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda ufak detaylara takılmak, motivasyonun düşmesine sebep olabilir. Daha önce başvurduğun bir işten bugünlerde geri dönüş alabilirsin. Kendini dinletmek ve kararlarını aile içinde kabul ettirmek önemli olacak. Kırgınlıklarını iletmen bazı konuların açığa çıkmasına neden olabilir. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, uluslararası çalışmalardan davet alabilirsin. Hayatına uzun zamandır yeni bir yön verme isteğinin gerçekleşmeye başladığını fark edeceksin. Kendine bu günlerde iyi bakman gerekebilir. Doğal yöntemlerle beslenmek, kendi alanında işlerle meşgul olmak motivasyonuna yükseltecektir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili denge yaratma zamanı geldi. Borçlar ve alacaklara yeni çözümler getirmek isteyebilirsiniz. Ödenmemiş borçlar bugün hukuki sorunlara yol açabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili yüzleşme yaşayacağınız zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Akşam saatleri daha keyifli geçecektir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Analitik konularında başarılısınız. İlişkiniz zora girse bile pes etmeyen yapınız aranızdaki bağı kuvvetlendiriyor.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kadınlarla ilişkiler, anneniz, eğitim süreçleri, eşle iletişim ve yolculuklar konusunda kafa karışıklığı, kararsızlık ve yüzde yüz tatmin olma hissedemeseniz bile, akşam saatlerinde romantik, uyumlu ve ilişkilerde hoşgörü ile paylaşımda bulunduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli kalıcı anlaşmaların ön çalışmaları başlayabilir. Yeni sorumluluklar için hazır olup olmadığınızı düşünmek faydalı olur. Geçmişten gelen sağlık sorunları açığa çıkabilir. Kronikleşmiş durumlar varsa tedbirli olun.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken kazanç hanenizde artış olacaktır. Müşteri kapasitesini artırmaya yönelik faaliyetlere ağırlık verebilirsiniz. Kredi çekmek, borç almak vermek için uygun bir gün. Annenizin gelirlerini yönlendirmek size düşer.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 49" R
Ay
Yay
29° 39' 38"
Merkür
Koç
16° 18' 39"
Venüs
Koç
28° 38' 18"
Mars
Balık
28° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 39"
Satürn
Balık
16° 24' 17"
Uranüs
Boğa
22° 14' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 01"
Lilith
Başak
23° 07' 30"
True Node
Koç
15° 25' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>