Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına korkularınız var. Bu nedenle onun söylemek istediklerini engeller gibisiniz. Onun sizinle paylaşmak istediği önemli şeyler var. Bu önemli şeyleri duymaya yanaşmayacaksınız.

Genel olarak çok titiz olmanız gözünüzden bir şeyin kaçmamasına neden oluyor. Bugün gözünüzden kaçan küçük bir şeyi fark edip canınız sıkılabilir. Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artıyor.

Maddi konularda biraz sıkıntılısınız. Harcamalarınızı kısmanıza rağmen dilediğiniz rahatlığa kavuşamadınız. Biraz sabırlı olun. Yakında elinize geçecek beklemediğiniz bir para sizi hayal ettiğinizden çok daha fazla rahatlatacak.

Kendinizi korumak adına gerçeklerden kaçmak istemeniz gerçekleri değiştirmiyor. Bir an önce gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz sizde sürekli olarak yenilik yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz de,hayatınızda ilgiyle izleniyor ve birkaç insan tarafından örnek alınıyorsunuz. Ev içinde bazı yenilikler, bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, birlik ve bütünlük duygusuyla hareket eden ve paylaşıma önem veren kişilerle bir arada yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Değerlerinize sahip çıkıyorsunuz. Başkalarının da buna saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bu arzunuza uygun olumlu gelişmeler yaşanabilir. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresi, yoğun bir çalışma döneminin işaretçisidir. Satürn de burcunuzda ilerlediğinden, işlerin takibi, bitirilmesi, beden ve ruh sağlığınıza önem verilmesi gerekir. Bazen kendinizi ve bazen de dünyayı yargılarsınız. Akışa ayak uydurmakta zorlanılan bu süreçte kişi hangi durumda olursa olsun, çok fazla sosyal değildir. Kendi dünyasında aktiftir, çalışır, çabalar. Ama bu dışarıdan pek görülmez. Bir de unutmayalım ki, Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Genelde bir yavaşlama, engel veya zorlukla karşılaşabiliriz. Çalışacağız, çabalayacağız. Birilerinin bizi anlaması pek kolay olmayacak. Belki biz ifade etmek istemeyeceğiz. Bazı teklifler karşımıza çıkabilecek ancak bunların netleşmesi için beklememiz gerekecek. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Yeni bir günü kucaklarken, odaklanma problemi yaşaman güne tembel bir hisle başlamana neden oluyor. Çalışma ortamındaki bazı değişiklikler seni hayal kırıklığına uğratabilir. Beklemediğin insanların işten çıkarıldığı haberini alabilirsin. Etrafındakileri yönlendirdiğin bir gündesin. Ancak bir yandan da birilerini ikna etmek senin için zor olacak gibi? İlişkisinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, sorunların üstüne üstüne gitmeye çalışabilirsin. Bu kadar gergin bir hale bürünmen istemediğin halde ilişkini bozabilir, aman dikkat! Evini ya da çalışma odanı toplamak ve bir düzen oluşturmak isteyeceksin. Eve yenilik katacak biblolar alabilirsin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde dedikodularla mücadele edebilir ve gizli kalmış konuların açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yanlış gelen haberlere hemen itibar etmeyin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda ifadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak için uygun bir gün değil. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Sevdiğinizle birlikte çok hoş vakit geçirebilir, yoğun duygularınızı onunla paylaşabilirsiniz. İçinizden yükselen istekler giderek artıyor. Ancak, sabırlı ve kararlı davranacak, içinde bulunduğunuz ortamdan büyük keyif alacaksınız.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay aşk hayatınızla ilgili hassasiyetleri ve çalkantılı durumları ortaya çıkarabilir. Tutku ve heyecanlarınızın peşinde olabilirsiniz ancak gerçekçi ve objektif kalmayı ihmal etmemelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle bir süredir sizi sınırlayan konularda rahatlarsınız. Gün boyu romantik konular, çocuklar sizi meşgul edebilir. Sorumluklarla bireysel hazlar çelişebilir. Uzun vadeli ilişkiler için zemin oluşturan durumlar gelişebilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş size hiç planlamadığınız pat diye ortaya çıkan konuları önünüze taşıyacak ve günlük rutininizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Sürpriz, neşe taşıyan olaylara dahil olabilirsiniz. Arka planda paylaşmak istediğiniz bir ilişki güçlü bir biçimde kararlarınızı etkiler. Herkesin duymasını istemediğiniz bir ortaklık gündeme gelebilir. Sağlık konularına dikkat edin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 33' 30" R
Ay
Yengeç
22° 06' 51" R
Merkür
Koç
26° 35' 32"
Venüs
Boğa
16° 25' 41"
Mars
Koç
09° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 53' 59"
Satürn
Balık
17° 35' 23"
Uranüs
Boğa
23° 04' 16"
Neptün
Balık
29° 15' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 49"
Chiron
Koç
21° 20' 32"
Lilith
Başak
24° 43' 38"
True Node
Koç
14° 57' 50"
Son Güncelleme : 12/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>