Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta tatsız durumlar düzelecek. Partnerinizle birbirinizin yeni ve değişik yönlerini keşfedeceksiniz. Sürüncemede kalan ilişkiniz daha da netleşecek. Ancak sevgilinizin davranışlarının değişmesi ile hemen güvensizlik duyguları içerisine girmemelisiniz. Onunve aile yaşamında kafasına takılan ve sizi de sıkmamak için anlatmak istemediği sorunları olduğunu anlamanız gerekiyor.

İş yaşamında bugün bir zafer kazanacaksınız. Çeşitli eleştiriler veya engeller yüzünden yarım kalan işinizin sizden bir an evvel tamamlanması istenecek ve buile ilgili övgü alacaksınız. Böylece hevesle yeni projelerinize de başlayacaksınız. Önemli teklifler karşınıza gelecek. İkili ilişkilerde daha ikna edici olacaksınız. Venüskonusunda size yardımcı olacak. İş gücünüz artacak. Yoğun çalışma ortamında bile kendinizi zinde hissedeceksiniz.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

İş hayatınızda şansınızı açıldığı bugün aşk veya başka kompleks takıntılarla zihninizi meşgul etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamındaki huzurunuza ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı buluyorsunuz. Sizin huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşıyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın sizi eleştirmesine neden olabilir. Ama siz bu eleştirileri umursamayacaksınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 07:30 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümü, geri planda halledilmesi gereken işlerin göstergesidir. Ailevi meselelerde sözümüz dinlensin isteriz. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın kararlar hayatının akışını değiştirebilir. Özellikle kendi işini yapan bir Oğlak burcuysanortaklığını bitirebilir ya dayerinde küçülmeye gitmek isteyebilirsin. Angarya iş? deyip kenara attığın, ilgilenmekten sürekli kaçındığın detayların bir anda sürekli gündeme gelmesi seni çileden çıkartmış olabilir. Sana tavsiyem bugünlerde ne ektiysen onu biç. Yenisi için kolları sıvama. Bu durum hayatında miadı dolmuş ilişkiler için de geçerli. Karşı tarafla iplerin kopma noktasına geldiğini düşünüyorsan da durma! Bugünler bir daha gelmez... Kişisel değişimler yapmak için pek uygun bir gün değil. Kendin ile ilgilenmeni başka bir güne bırakmalısın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bazı konular sizlerin hayatında duygusal bir baskı yaratmış olabilir. İlişkilerde sizden beklenmeyen yön değişimleri olabilir. Aşk'a bakış açınız değişiyor olabilir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bugün hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapacağınız zamanlar var. Olası tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Üstlerinizle ilgili konulara daha sakin ve olgun yaklaşmanız faydanıza olur. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınızı düşündüğünüz gibi sürdürmeye devam edeceksiniz. Enerjinizin yüksek olması, sorunların üstesinden gelebilmenize yardımcı olacak. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşecek, onların desteğini alacaksınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz ve müdahaleniz dışı olayların çokluğu ve bolluğu karşısında akıştan, mistik ve spiritüel enerjinizden besleniyor olabilirsiniz. Ancak bu durumun sizi gerçek dünyadan soyutlamadığına emin olmalısınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toleransınızı artıracak konular gündem olabilir. Olaylar sınırlarınızı zorlasa da biraz yumuşamak için buna ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın çevrede yaşanacak kırgınlıklara zorunlu olmadıkça karışmayın.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda geri gitmeye başlayan Merkür, gündelik yaşam temponuzdaki aksak giden ilişki kalıplarını su yüzüne çıkarır. İş ortamınızda çalışanların isteklerine cevap vermek sizin için bu dönemde zor olabilir. Diğer yandan bütçesel anlamda zorlandığınızı düşünebilirsiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>