Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin imrenerek baktığı ilişkinizde ummadığınız küçük pürüzler çıkabilir. Şimdiye kadar yapmadığınız bir şeyi yapıp aşk yaşamınızı sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bazı plansız, programsız alınan kararlar sizin daha çok çalışmanıza neden oluyor. İş yükünüz her geçen gün bir kat daha artıyor. Ama siz üstesinden geldikçe, hem sizin kendinize güveniniz hem dearkadaşlarınızın size güveni artıyor.

Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Bazı harcamalarınızdan ufak kısıntılar yapmak sizi daha da rahatlatabilir. İhtiyacınız olan bir alış verişi bugünlerde yapmayı düşünebilirsiniz.

Bir sırra ortak olmanız size vicdan azabı yaşatabilir. Kısa bir süre içinde bu sırrı gerekli kişilerle paylaşmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, sorun da buradan kaynaklanıyor. Sizin fikirlerinizden çok etkilenen bir yakınınızla yakından ilgileniyorsunuz. Size zaman zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görüyorsunuz. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, zaman alan ve bir an önce halledilmesi gereken işlerin göstergesidir. Bunlar performans isteyen, üzerinizde baskı oluşturan bu yüzden de özgürlüğünüzü kısıtlayan uğraşlardır. Bu nedenle canınız biraz sıkılır. Dış etkenlerin yanı sıra siz de bir şeyleri kafanıza takabilirsiniz. İnsanların gizli saklı hareketleri, tuhaflıkları, iyi niyetinizin kullanılması gibi durumlar yüzünden üzülürsünüz. Kendi içinize yönelip, canlanmaya, toparlanmaya çalışmak en güzelidir. Bir başka etkisi, zamana duyulan ihtiyaçtır. Bir işi bitirmeye çalışırken, başka bir şey yüzünden zaman kaybetmek sizi rahatsız edebilir. Kimseyi de kıramazsınız. Mecburen halletmeye çalışırsınız. Ancak lütfen beden ve ruh sağlığınızı önemseyin. Bir yerlere, birilerine yetişeyim diye kendinizi yormayın. Yeni plan ve projeleriniz üzerinde düşünmek için uygun bir zaman. Ancak yürürlüğe koymak için biraz sabır gerekiyor. Aceleye getirmeyiniz. Saat 07:22 Ay-Pluto görünüm etkisinde, sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 13:56 Güneş-Chiron olumlu görünümü, rahatlatıcıdır. İletişimsel olarak derdinizi anlatabileceğiniz, sizi anlayabilecek kişilerden yardım görebilirsiniz. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, eviniz-ailenizle ilgili konularda kendi isteklerinizi kabul ettirme yönündeki aktifliğin işaretçisi. Direten, inatçı davranan, yenilik isteyen, sabırsız olan taraf sizsiniz. Ancak dış dünyada, meslek hayatınızda ve önemli kişilerle bağlantınızda yapabilmeniz kolay değil. Ev-iş arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyacak.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışmalarına hız kazandırmak için ekstra efor harcayacaksın. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, özgeçmişindeki bilgilerin doğruluğunu kontrol etmende fayda var. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, karşı taraftan çok fazla beklentiye girebilir, ona karşı huysuzluk edebilirsin. Yalnız seni bir konuda uyarmalıyım; sevgilinin sabrını zorlaman hiç beklenmedik sonuçların doğmasına yol açabilir. Birileri seni bu sıralar ?kahraman? ilan etmiş olabilir. Bu akşam tüm bunların konuşulduğu bir gün olabilir. Her ne kadar aile dertlerinden kendini soyutlasan da baba figürü için bu günlerde hayranlığın çok. Belki onun mesleğini devam ettiriyorsun ya da sorumluluklarını aldın, işte sırf bu yüzden başarıların karşılığını alıyorsun. Mücadeleci bir kimlik çizmen evdeki diğer kardeşlerine de şevk verecektir.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan konularda gelişen sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde bazı davranışlar arkadaşlık ilişkilerinize mesafe koymanıza neden olabilir.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularda kendi düşüncelerinizi rahatça ifade edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara önem verebilirsiniz. Yeni konularda eksikleri tamamlanmanız için eğitim almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızda soğuk rüzgarlar esiyor. Partneriniz hariç herkes parıldadığınızı düşünüyor.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güçlü ve başarılı hissedeceğiniz bir gün. Yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyabilirsiniz. Enerjik ve istekli olduğunuz bir dönemdesiniz. 15-20 Ocak doğumlular değişim baskısı hissedebilirler.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlızlık ve mahremiyet seven Oğlaklara bugün huzur yok. Uzun vadeli anlaşmalar, geçmişten gelen yenilenen işler olabilir. Yazılı işleri kontrol etmek önemli. Ani konular gelişirse hukuki danışmanlık almak önemli.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız. Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkündür.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>