Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkacak. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmelisiniz. Bu düzenleme kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Satın alacağınız bir şey konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var. Durumunuzu pek sarsmadan halledebileceğiniz bir yol var.

Açık davranmanız gereken bir gün. Parlak fikirlerinizi ilgili herkesle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzdan sevindirici bir haber alabilirsiniz. Bu haber şimdilik sadece onu ilgilendiriyor ama yakın gelecekte sizi de ilgilendirebilir. Ona duyduğunuz güven projelerine de güven duymanızı sağlayacak. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün dile getirebilir. Onu rahatlamasına neden olacak bir konuşma yapabilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:43 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin özündeki sağlamlık her alanda hissedilir. Aşka ve hayata bakış açımız sağlamlık ve uzun vadelilik esasına göredir. Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda enerjiniz gayet yüksek. Oğlaklar her zaman durdukları noktayı tam olarak belirlemek, anlamak yönünde kararlıdırlar. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan korkarlar. O yüzden de dikkatlidirler. Bugün de yine özenli ve dikkatlisiniz. Huzurunuz son derece önemli. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün bir şekilde hissetmenizi sağlar. Boğa burcunda ilerleyen Ay, sakinleştiricidir. Sorunları olsa dahi kişi bunlara daha ılımlı tarzda yanaşabilir veya bir şekilde düzenlemeye çalışabilir. Aşk konusunda gösterişli sözlerden ziyade gerçekçi bir düşünce ön plandadır, Romantizm duygunuzun bile içeriğinde sağlamlık arama olgusu yatabilir. Bu görünüm altında, maddi konular üzerinde düşünebilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın tam ortasından geçerken, senin için öncelikli olarak doğruların geliyor. Kırık cam keskinliğinde? Fakat tüm bu doğrular kaderin bile akıl erdiremediği kesişmelere sahip, haksız mıyım? ?Hayır?ları sessizce ?evet? yapan, doğrularını eğriltmeye çalışan aşkların içinde yoğrulmuşluğun var. Beklenti içerisinde olduğun kritik konularla ilgili haberler alabilirsin. Basın-yayın, medya, yazı işleriyle uğraşan bir Oğlak burcuysan senin için gerçekten önemli bir gün olacak. Yeteneklerini bütünüyle açığa çıkarabilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan ve ne zamandır onları ziyaret edemiyorsan, onlara özlemin artacak. Manevi duygulardan uzaklaştığını hissederek, aileni ziyaret etmek için bilet alabilirsin.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konular ve olayların gündemde olmasıyla bunlara getireceğiniz çözümler bugün oldukça kalıcı noktada olacaktır. Aşk ve ilişkilerde geçmişin kapısını aralamak isteyeceksiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızla değişiklikler olabilir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarınınkine değil kendi işlerinize eğilmelisiniz. Yeniliklerin size şans getireceğini bilmelisiniz. Dostlarınıza verdiğiniz önemi abartmayın.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Benliğin derinliklerini keşfetmek isteyen Oğlaklar için bugün yeteneklerini keşfetmek olası. Sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Romantik konular, çocuklarla ilgili hareket olası. İlişkilerde müşkülpesent davranışlardan kaçının.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hoş gelişecek. İsteklerinizi gerçekleştiriyor olmanın keyfini hissedebilir, yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Bugün dostlarınızla birlikte olacaksınız. Yaşlı akrabalarınızın sorunlarıyla canınızı sıkmayacaksınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 00" R
Ay
Terazi
22° 14' 03" R
Merkür
Boğa
06° 08' 05"
Venüs
Boğa
25° 37' 42"
Mars
Koç
15° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 52"
Satürn
Balık
18° 06' 06"
Uranüs
Boğa
23° 30' 17"
Neptün
Balık
29° 26' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 58"
Chiron
Koç
21° 43' 19"
Lilith
Başak
25° 33' 23"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>