Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yerçekimi gibi çeken bir heyecanla, bu heyecanı kabullenmeniz halinde ödeyeceğiniz bedeller arasında sıkışıp kalmışsınız. Kararsızlıktan kurtulmanız gerekiyor.

Bir sorununuzda koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz. İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor.

Bütün kontrolünüze rağmen paranın elinizden uçup gitmesi, sizin çok inisiyatifinizde olan bir durum değil. Parayla ilişkilerinizde bir bezginlik içinde görünüyorsunuz. Kendinizi boşuna üzmemelisiniz.

Son günlerde fazla yıpranıyorsunuz. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında çok etkileneceğiniz bir yolculuk yapabilirsiniz. İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız birilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesin memnun göründüğü ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere öykünmenizi, aile bağlarına biraz kuraldışı bakışınız, karşılıksız bırakıyor.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-İkizler burcunda ilerliyor,hayatınız ve ilişkiniz sizin için önceliklidir. Bu iki konuda da, dağılmamak, soğukkanlı hareket etmek, mantıklı bir şekilde incelemede bulunmak gayet yararlı. Bazı meseleler bizi yine meşgul edeceğe benziyor. İş konularında şu aralar belki önemli bir karar vermek veya yeni bir planı yürürlüğe koymak niyetindeyseniz, lütfen iyice düşünün. Unutmayalım, Merkür geriliyor. Saat 06:22 Ay-Neptün görünümü, gerçekçi düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Bastığımız yere dikkat etmeyi, meseleleri akılcı bir şekilde ele almayı bilmek faydalıdır. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı dengelemeniz ve isteklerinizi belirlemeniz mümkün. Ancak, büyük beklentilerinizin yaratacağı gerilim devam edecek. Yeni yatırımlarda bulunma isteği duyabilir, çok hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geliştirmeye çalıştığınızprojeleriniz ile ilgili size karşı çıkanlar olabilir. Bunlara karşılık yeni planlar içerisinde olmanız gerekmektedir. İstikrarınızı sizinle rekabet içinde olan kişilere karşı belli etmelisiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkizler burcundaki dolunayın ardından, zaman alan işlere dikkat etmek ve daha organize olmak gerekebilir. Duygusal açıdan desteğe ihtiyacınız olabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunayın ardından gündelik yaşantınızla, sağlık ve şifayla ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Konusunda uzman kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hizmet, üretkenlik, verimlilik kavramları öne çıkabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda aldığınız sorumlulukları gözden geçirebilirsiniz. Huzur arayışınız, günlük rutinlere yenilebilir. Ani kararlar gerektiren durumlar söz konusu. Değer yaratmadan, hakkından fazlasını isteyen insanlarla çatışma yaşanabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayatta temponuz oldukça yüksek. İş ortamınızda yeni kişilerle tanışabilir, eğitimlere katılabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bu dönemde hassas olabilir. Evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Sinirlerinizi rahatlatmak için bol bol temiz havada yürüyüşe çıkmalısınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 06' 31" R
Ay
İkizler
03° 56' 49" R
Merkür
Koç
22° 55' 36"
Venüs
Boğa
12° 02' 03"
Mars
Koç
06° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 30"
Satürn
Balık
17° 19' 12"
Uranüs
Boğa
22° 51' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 10"
Lilith
Başak
24° 19' 52"
True Node
Koç
15° 16' 24"
Son Güncelleme : 09/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>