Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyiminiz, oyunu kuralına göre oynamayı öğretti çünkü.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Ona ayırdığınız parayı daha işlevsel bir ihtiyacınız için kullanacaksınız.

Sadece sizin bildiğiniz bir sırrı artık yalnız başınıza taşımak istemiyorsunuz. Çok yakında birileriyle paylaşmak istiyorsunuz. Kiminle paylaşacağınıza iyi karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Aşk yaşamı : Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, yoğunluğun göstergesi olduğu gibi aynı zamanda yanlış anlaşılmalara açık bir süreçten geçtiğimizin işaretçisidir. Hani başkalarına faydamız olacak değil, bize hiç anlamlı gelmeyen angarya işlerle uğraşabiliriz. Zihnimiz bir yandan şimdiye odaklıdır çoğu zaman da geçmişe. Bunun nedeni, Merkür geri hareketiyle örtüşen bir Dolunay sürecinden geçiyor oluşumuzdur. Tabii ki dikkat etmemiz gereken noktalar var. Sözgelimi zihin-beden arasındaki dengenin, günlük hayatın koşturmasında dengeli tutulması. Bu kolay mı? Tabii ki Dolunay zamanlarında bu zor olabilir. Ancak imkansız değil. Ne dediğimize de yaptığımıza veya yapılanlara olumsuz ve duygusal yanıtlar vermek, sonrasında keşke demekle sonuçlanıyor. Önemli olan bizi rahatsız eden durumları kendimizi aşmak ve hayata bakışımızı olgunlaştırmak deneyimi olarak görmektir. Hayat düz bir çizgi değil. Zikzaklar olur bazen. Gizli düşmanlıklar, bazen kendi içimizdeki endişe ve korkular, aşırı çalışma, ihmal ettiğimiz sağlık şikayetleri bu zamanda bizi yorar. Merkürün geri-ileri hareketleri Ocak ayına kadar bizim, iç dünyamızda böyle gelgitlere, karar değiştirmelere, bazen kendimizi ihmal etmeye, gereksiz polemiklere yol açsa da, emin olunuz ki, iç gözlemde bulunmak, iç sesimizi duymak, olanları negatif görmek yerine, bize ne kattığına bakmak sonrasında olumlu karşılık bulur. Yapabileceğinizden fazlasını yüklenmeyin. Kendinizi zaman ayırmayı bilin. Lafa söze kafanızı takmayın. Dolduruşa gelmeyin. Bilgisayarınızı gözden geçirin. Şifreleyin. Yarım kalan işlerinizi bitirin. Yenilikleri de mercek altına alın, bir daha gözden geçirin. Böylece hem geri hareketi hem Dolunayın etkisini doğru manada değerlendirmiş olursunuz. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Vücudunun hassasiyet kazandığı bugün arkadaş tavsiyesi üzerine kesinlikle ilaç kullanmamanı öneririm. Ya da doktorunun tavsiye ettiği ilacı kullanmadan önce, ondan iyi bir bilgilendirme almanda fayda var. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, duygusal olarak kendini fazlasıyla yıpranmış hissedeceksin. Bu durum seni gergin bir ruh haline sokabilir. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişiden gelen mesaj seni çok heyecanlandıracak. Çocukların varsa ve eğer aile büyüklerinden çocukların için yardım talep edersen, beklemediğin bir öneri ile karşılaşman söz konusu olabilir. Zihinsel konularda gelişime açık olduğun bir dönemdesin. Fikirlerini yazarak dile getirmek, sosyal medyayı aktif kullanmak sana ayrı bir zevk verecektir.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde dedikodularla mücadele edebilir ve gizli kalmış konuların açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yanlış gelen haberlere hemen itibar etmeyin.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gelecek yönünde hedeflerinizle ilgili üstlerinizle iletişime geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi bazı olaylar yorabilir. Fikir ayrılıkları doğabilir. İlerleyen saatlerde farklı programlar yaparak günün yorgunluğunu atmış olursunuz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay güçlü sosyal ilişkiler vasıtasıyla, önemliimkanları getiriyor. Araştırma geliştirme işleri hayatnızda önem kazanırken, epeydir bekleyen konular için yeni çözüm olasılıkları fark edebilirsiniz. Gün boyu sağlığınıza dikkat edin.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay gündelik yaşam temponuzdaki aksak giden ilişki kalıplarını su yüzüne çıkarır. Ev ortamınızda çalışanların isteklerine cevap vermek sizin için bu dönemde zor olabilir. Diğer yandan bütçesel anlamda zorlandığınızı düşünebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 00' 28" R
Ay
İkizler
02° 28' 08" R
Merkür
Koç
22° 49' 45"
Venüs
Boğa
11° 54' 21"
Mars
Koç
06° 32' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 01"
Satürn
Balık
17° 18' 42"
Uranüs
Boğa
22° 51' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 50"
Lilith
Başak
24° 19' 11"
True Node
Koç
15° 16' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>