Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisine olan takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dostça görüşmelerine bile tahammülünüz yok. Çok yakında aralarında kalmış dostluk kırıntıları da bitecek gibi görünüyor.

Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Sabırsız davranmanız istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Son günlerde düzelen bütçeniz, ummadığınız bir harcamayla alt üst olabilir. Bugünlerde ani harcamalardan kaçınmalısınız. Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz.

Kulağınıza bazı dedikodular gelebilir. İşin gerçeğini öğrenmeden tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutmak istediğiniz bir konu bugün size hatırlatılabilir. Üzerine konuşmayı hiç istemediğiniz halde, konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Umduğunuzun aksine bu konuşma sizi üzmek yerine rahatlatabilir. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, idealleriniz çerçevesinde hareket etmenizi sağlayıcı etkisini vurguluyor. Sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz yükselir ve dış dünyada kendiniz için en uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareketine denk geldiği için, genelde bir yavaşlık, engel veya zorlukla karşılaşabiliriz. Dedikodular, kulağımıza gelenler, birilerinin saçma sapan konuşmaları canımızı sıkar. Bunlara hemen inanmayalım. Çünkü daha sonra aslını astarını anlayacağız. Aynı şekilde başkalarının da bizi anlaması kolay değildir. Önyargılı düşünen insanlar rahatsız edicidir. Daha önce başlanmış işleri bugünlerde yürürlüğe koyabiliriz. Ancak bir daha kontrol edelim. Bir yanlışlık olmasın. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Zihin-beden arasındaki dengenin bozulma ihtimali bir hayli fazla. Bu dengeyi korumak gerekiyor. Bu kolay mı? Geçtiğimiz Dolunayda da belirtmiştim. Ne dediğimize ne yaptığımıza dikkat etmemiz gereken gündeyiz. Önyargılı olmamak lazım. Gereksiz laf sözler bugünlerde büyüyor ve sorun yaratıyor. Bir anda verilen kararlar, daha sonra sıkıntı yaratabiliyor. İç gözlemde bulunmak vaktidir. Yapabileceğinizden fazlasını yüklenmeyin. Kendinizi zaman ayırmayı bilin. Lafa söze kafanızı takmayın. Dolduruşa gelmeyin. Bilgisayarınızı gözden geçirin. Şifreleyin. Yarım kalan işlerinizi bitirin. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, ilişkide tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Şaşırtıcı haberler alıyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün ufacık bir cümleye bir sürü anlam yüklemeye hazırsın! Özellikle değer verdiğin insanlara alıngan tavırlar gösterebilirsin. Hoşlandığın biri varsa, bugün onunla ilgili şaşıracağın bir bilgiye ulaşacaksın. Ortak arkadaşların yardımına başvurmak isteyebilirsin. Büyük yatırımlardan bir süreliğine kaçmanda ve özellikle ekonomik harcamalarına özen göstermende fayda var. Gelecek faturalar ödemelerinde sıkıntı yaratabilir. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek bir davete katılabilirsiniz. Bugün aynı zamanda tarzında değişiklikler yapacaksın. Geliştirdiğin stil değişiklikleri herkes tarafından takdir toplamına neden olacak. Mide problemi olan bir Oğlak burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde eşit olmadığınızı düşündüğünüz bazı konular üzerine yeni dengeler oluşturmak isteyebilirsiniz. Yeniliklere karşı cesaretle ilerleyebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular bugünde gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız zamanlar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşmak isteği içinde olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. İşlerinizde konsantre olamayabilirsiniz. Günün büyük bir kısmı, iyimserlik içinde geçecektir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkileriniz açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Ancak iletişimde yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeli, karşınızdaki kişiyi doğru dinlediğinizden ve iyi anladığınızdan emin olmalısınız.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi engellediğiniz konularda duyguları aşıp girişimci davranabilirsiniz. Gün boyu anlaşmalarda ve finansal uzlaşmalarda gözden geçirmeler olası. İlham ve yüksek moralle çalışıp, sorun çözebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin yaratacağı bir gerilim içine girebilir, kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Yeni yatırımlar yapmak ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Bu arada önemli kararlar almak size zor gelecek.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 17' 48" R
Ay
İkizler
06° 41' 47" R
Merkür
Koç
23° 06' 35"
Venüs
Boğa
12° 16' 24"
Mars
Koç
06° 45' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 06' 15"
Satürn
Balık
17° 20' 06"
Uranüs
Boğa
22° 52' 29"
Neptün
Balık
29° 10' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 48"
Lilith
Başak
24° 21' 10"
True Node
Koç
15° 15' 26"
Son Güncelleme : 09/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>