Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir. Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz belki de. Uzaklarda bir yerde gördüğünüz umut, kapınızın önünde olabilir.

Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğinizinki gibi gelebilir. Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor.

Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir. Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak.

Bir arkadaşınızla ilgili yapılan dedikoduların üzerine gitmenizde yarar var. Bu, sizin iyi bir dostluk gösteriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh durumunuz bugünlerde bir coşma isteği içinde. Bugünü, özel günler sayfanıza yazmanız çok mümkün. Biraz duygusallığın pençesindesiniz. Kırılganlığıedinmiş gibi davranışlarınız var. Akşam saatlerinde alacağınız telefonda uzun, uzun konuşup konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak, o an ve önümüzdeki günlerde tavırlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:38 Ay-Yengeç geçişinde bizi anlayan, güven veren insanları yanımızda isteriz. Bu nedenle çevremizdeki kişilere, eşimize bu isteğimizi duruşumuzla, tavırlarımızla ifade etmeye çalışabiliriz. Saat 19:47 Ay-Mars görünüm etkisinde, güven olgusunu ilişkilerde önemseyeceğiz. Değerlerimize bizim kadar sahip çıkan, koruyan ve kollayan kişiye ihtiyacımız var. Bu saatlerde moralimizi yükselten gelişmeler yaşanır. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularımızı bir hayli mesafeli kılabilir. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularınla yüzleşiyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün kendine karşı oldukça dürüst davrandığın bir gündesin. Son zamanlarda canını sıkanın ne olduğuyla ve bastırdığın duygularla yüzleşebilirsin. Bu durum seniyerinle ilgili önemli kararlar almaya itebilir. Maddi kaynaklarınla ilgili konuşmalar, aile içinde bazı tedbirler alınmasına neden olabilir. Bugün ilişkin adına da yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Kişisel açıdan önemli olan konular gündemini meşgul ederken, bir yandan yakın arkadaşının yardımına da koşuyorsun. İlerleyen dönemlerde düşündüğün bir alım satın işini bugünlerde yeniden değerlendirmek istiyorsun. Kişisel yeteneklerini kullanacağın işlere yönelmek seni keyiflendirecek.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla olan rekabet sorunlarınız gündeme gelebilir. Çok çalışmanın ve emeğin karşılığını sorgulayabilirsiniz. Motivasyonunuzu düşürmeyin. Çalışan her zaman kazanır.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, eşinizle ve sevdiğinizle daha fazla ilgilenebileceğinizi anlatmakta. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakmalısınız. Bazı muhalif durumlar yaşanabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. İlişkilerinizde denge, eşitlik ve uyumu daha çok arayabilirsiniz. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi tam kapasiteyle kullanabilir, başarılı atılımlar yapabilirsiniz. Yeter ki, öfkeye ve sabırsızlığa kapılmayın. Hemhem de aşk hayatınızda önemli gelişmeler meydana gelmeye başlayacak. İstekleriniz artıyor.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özdisiplini gelişkin Oğlaklar, gün boyu aile içinde tartışmalar olası. Uzun süredir emek verdiğiniz eş partner ilişkiniz aile içinde eleştirilebilir. İşler beklediğinizin aksi gelişebilir. Öfkeden kaçınmak önemli.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, ikili ilişkilerinize ışık tutacak. Sevdiğiniz kişi sizden ekstra ilgi bekleyebilir. Aile meselelerine ayrıca vakit ayıracağınız bir gündesiniz. Hemhem özel hayat birlikte zamanınızı alacak. En iyisi öğleden sonra sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapıp günü tamamlayın.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 29' 05" R
Ay
İkizler
09° 25' 59" R
Merkür
Koç
23° 17' 42"
Venüs
Boğa
12° 30' 46"
Mars
Koç
06° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 60"
Satürn
Balık
17° 21' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 10"
Neptün
Balık
29° 10' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 25"
Lilith
Başak
24° 22' 28"
True Node
Koç
15° 14' 26"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>