Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiçbir şey eskisi gibi kıpır, kıpır değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor. Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir.

İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor. Bugün kısa bir toplantı sizi uyarabilir.

Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi çabalarınız var. Bu çabalarınızın da yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz.

Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp, çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek. Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde,ortaklığı, sözleşmeler veya kontrat gibi imzayı gerektiren işleriniz için beklemede kalınız. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak. Bugün duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz, keyiflenmeniz, mutlu olmanız için, hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi, maddi açıdan bir sıkıntınız varsa veya partnerinizle aranızda bir anlaşmazlık yaşanıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Genelde hem içe dönük bir şekilde hayatı gözden geçireceğiz hem de düşüncelerimizden taviz vermeyeceğiz. Dış etkenlerin üzerimizde baskı kurmaması için insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşacak. Tabii ki Merkürün geri hareketini devre dışı bırakamayız. Evet zihnimiz yorgun, kafamız karışık olabilir. Bizim işimize gücümüze sahip çıkmamız, dağılmamamız, ne istediğimizi bilmemiz lazım. Şuna koşturayım, buna yetişeyim derken sağlığımız da bozulabilir. Öncelikle bizim Merkür gerileme hareketinden yararlanıp, yarım kalan işlerimizi bitirmeliyiz. Elimizden geleni yaparız. Ancak kendimizi tüketircesine olmamalıdır. Zatenhayatı yeterince insanı yoran, yıpratan bir alandır. Lütfen belli bir program yapın. Kendinizden ödün vermeyin. Bilgisayarınızı kontrol edin. Şifrelerinizi gözden geçirin. Her şeyi kafanıza takmayın. Öncelikli işlerinizi iyi bir zamanlama ile halledin. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, zengin gönlümüzün, iyi niyetlerimizin karşılığını görme arzumuzdur. Bizi kim nasıl görüyorsa görsün, biz kimin ne olduğunu iyi biliriz. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, geçmişe ait konuları gözden geçirmeye, artı ve eksileriyle ele almaya işarettir. Saat 20:39 Ay-Güneş görünümünde, olayları değerlendirmekte gayet beceriklisinizdir. Sözgelimi yatırım konularında size en uygun çözümü bulabilmeniz daha kolaydır. Eş ve ortaklarınızla olan maddi ve manevi paylaşımları idare etme veya bu mevzularda söz sahibi olma ihtiyacı duyarsınız. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikir alışverişi yapıyorsun! İktidar ruhu olan kişiler ile mücadele etmen gerekebilir. Bazı şeyleri geride bırakman senin faydana çünkü bir süredir işsiz isen çok daha iyisi olacağını bilmelisin. Bugün ummadığın kişilerden haberler ve tavsiyeler alman mümkün. Kalabalık ortamda çalışan bir Oğlak burcuysan, etrafındakilerle belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin. Özellikle elektronik alt yapılı eşyalarını değiştirmeyi düşünüyorsan bugün etrafındakilerin önerilerini mutlaka dikkate al derim. Sevgilinle ya da eşinle akşamüstü yapacağınız ziyaret yeni birkapısı için olanak sağlamanı kolaylaştırabilir. Son zamanlarda kilo aldığını düşünüyorsan, spora yazılabilirsin.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel anlamda kendi gücünüzün farkına varacağınız önemli bir gün. Kalbinizin sesine kulak verin sizi doğru bir yöne götürecektir.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı kendinizi korumalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları daha fazla ele almanız gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde artış olabilir. Bazı durumlarda farkındalığınız artabilir, kararlar alabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkileriniz açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Ancak iletişimde yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeli, karşınızdaki kişiyi doğru dinlediğinizden ve iyi anladığınızdan emin olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli ve güzel bir gün. Enerjiyi içinizde kuvvetle hissedeceksiniz. Spor yapabilir, seyahate çıkabilir ve yeni yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Tabii bu enerjiyi kavga ederek harcamaktan kaçınmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda iyimser bir hava söz konusu ancak siz pesimist davranabilirsiniz. Güven tazeleyen durumlargelişebilir. Kontrol düşkünlüğünüz sizi yorabilir. Akışta olmak önemli.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi Sherlock Holmes gibi hissedebilirsiniz. Bilinmeyen konuların dehlizlerinde ilerleyip önemli çıkarımlarda bulunabiliriniz. Çevrenizdekilere gizemli görünürsünüz. Sizi keşfetmeye çalışmak isterler. Başarılıgörüşmeleri yapmak için harika bir gün. Fırsatı kaçırmayın.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 37' 08" R
Ay
İkizler
11° 22' 47" R
Merkür
Koç
23° 25' 43"
Venüs
Boğa
12° 41' 02"
Mars
Koç
07° 01' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 57"
Satürn
Balık
17° 21' 39"
Uranüs
Boğa
22° 53' 39"
Neptün
Balık
29° 10' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 52"
Lilith
Başak
24° 23' 23"
True Node
Koç
15° 13' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>