Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz, ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir. Sabah ondan alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış da, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekebilir.

Son zamanlarda uykusuzluk probleminiz var. Bunu gerginliklere bağlıyorsunuz. Başka nedenleri de olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz. Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününün ilk görünümü, saat 11:17 itibariyle Ay-Venüs arasında oluşacak. Kazanmak adına girişimci olmamızı destekliyor. Amacımız ne ise ona göretercihimizi yapalım. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi, sadece biraz daha özenli davranalım. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Bir konuda karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Saat 14:08 Ay-Başak burcu seyrinde, işlerimizi düzgün çalışacağız. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Endişeli olduğumuz konuları nasıl çözüme kavuştururuz bunları düşüneceğiz. Çözümden yana olacağız. Karışıklıktan hoşlanmayacağız. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,anlaşmalarında adil düşünülmesini ve hakkınız olanın verilmesini istiyorsunuz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Anlamsız konular çözülecek! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Hoşgörülü tarafının ön plana çıktığı, öfkeni kontrol edecek kadar sakin kaldığın bir günden geçiyorsun. Düşüncelerine sahip çıkabilirsen, yakın arkadaşlarınla arandaki anlamsız konular çözülecektir. Eğer yeni biranlaşması üzerinde çalışıyorsan çevrendeki insanlara güven vereceğini söylemeliyim. Kalbi boş bir Oğlak burcuysan, kendinden yaşça büyük ve olgun biri ile uyumu yakalayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, bazı konularda eşinle gereksiz inatlaşmalara girdiğini fark edeceksin. Bu durum içsel bir değişimi de beraberinde getirecek. Bugün alacağın haberler seni sevindirecek. Ailenden ya da değer verdiğin bir arkadaşının hamile olduğu müjdesi, gözlerini yaşartacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı uygulamaya devam edeceksiniz. Dikkatli ve planlı davranacak, yeni projeler yapacaksınız. Sosyal faaliyetler size itici güç verecek. Gün içinde bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde durmayacaksınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda kendinizi yıpratabilirsiniz. Bazı konuları daha fazla masaya yatırma ihtiyacı olabilir. Ortaklı para konularında yeni yükler oluşabilir. İlerleyen zamanlarda daha sosyal olabilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak için başka insanlarla sohbet etmek iyi gelebilir. Detayların sizi yorabilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Analitik konularında başarılısınız. İlişkiniz zora girse bile pes etmeyen yapınız aranızdaki bağı kuvvetlendiriyor.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilir, adil ve eşitlikçi yönlerinizi daha çok öne çıkarabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğunluk ve öfkeli tutumlar olası. Öğleden sonrave gelecek planları yapmak için koşullar verimli. Kariyerinizle ilgili gelişmeler, sorumluluklarda artış olası.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, size ani bir seyahat kararı aldırabilir. Uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz. Bugün medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun. Partneriniz ilgi ve şefkat bekliyor.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 02" R
Ay
Yay
18° 59' 19"
Merkür
Koç
16° 08' 56"
Venüs
Koç
27° 37' 43"
Mars
Balık
27° 36' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 13"
Satürn
Balık
16° 19' 49"
Uranüs
Boğa
22° 11' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 13"
Lilith
Başak
23° 02' 03"
True Node
Koç
15° 28' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>